Mit tegyek? Félek a haláltól.
Kb április óta van ez a beteges rettegés, már azelőtt is féltem, de nem ennyire. Főleg este mikor már próbálok aludni, és megszólal bennem a hang, hogy "a halál után nincs semmi, örökké" és belegondolok, hogy én is egyszer megfogok halni, és hogy ez kikerülhetetlen.
Szeretnék már ettöl a félelemtől megszabadulni, de hogy?
Én meg várom a halált. Pont azért, amit írtál "a halál után nincs semmi".
Legyél depressziós és akkor majd téged se érdekel, hogy meg fogsz halni.
Számomra a semmi az elképzelhetetlen.
A test meg fog halni. De te nem test vagy. lélek vagy, aki ebben az ember testben született meg. Te nem az agyad vagy. Egy lélek vagy, aki úgy használja ezt a testet, mint egy ember a telefonját. Ha tönkre megy a telefonod, attól te még ember vagy. Ugyanígy, ha a testednek annyi, te attól még lélek maradsz.
Mi sem tudjuk, hogy mi van a halál után. Én személy szerint annyi tapasztalattal rendelkezem, hogy egyszer kis híján elvéreztem és egy rendőr adott szívmasszást. Arra tértem magamhoz, hogy egy rendőr nyelve van a számban. Olyan volt, mintha legszebb álmomból ébresztenének, amire sajnos nem igazán emlékszem, de később a korházban még napokig körbelengett ez a békés érzet. Olyan volt, mintha Istennel pacsiztam volna le.
Később öngyilkos akartam lenni, mert teljesen tönkretettem az életem és olyan lelki fájdalmaim és elvonási tüneteim voltak, hogy az , hú, az hányinger volt. Aztán az utolsó pillanatban egy keresztény újságból a szemem elé került egy mondat: Azért ment keresztre, hogy te élhess"
Akkor újra éreztem ezt a békés, megbocsátó, vigasztaló jelenlétet. Azóta mondom, hogy bónusz időmet élem a földön, amit Jézusnak köszönhetek.
Nem sietek meghalni, de ha jön, elfogadom, ha Isten is ezt akarja.
Búcsuzóúl ennyit mondanék:
Odaát találkozunk! :) (de azért ne siess)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!