Párom szerint dolgoznom kell magamon mert nem tudok kilépni a komfortzónámból. Mit tegyek?
Én egy olyan ember vagyok aki nem szereti a váratlan helyzeteket, szeretem a jól bevált megszokott dolgokat és én jól elvagyok ezekkel. Persze néha nekem is jól esik a változatosság meg az új mert az élet a változásról szól de alapjáraton nem vágyom nagy dolgokra. Párom szerint ez komfortzóna és szerinte ezen változtatni kell. Nem lehet hogy inkabb engem akar megváltoztatni?
Szerinte nekem nincs kihívás az életemben. Meg én nem szeretem a kihívásokat és így hogy tudok élni stb. Miért nem élhetek úgy ahogy én jónak érzem? Ez annyira nagy baj hogy én nem akarok 5 évente munkahelyet váltani vagy 0-24ben utazgatni. Igen itthon ülősebb típus vagyok és nincs mindig kedvem az új ingerekhez. Velem van probléma?
Tudom sok mindenen kell változtatnom de azért nem gondolom hogy gyökeresen meg kéne mert én nem vagyok ez a nagyon komfortzónából állandóan kilépős ember. Ti mit gondoltok rossz úton járok.
"Miért nem élhetek úgy ahogy én jónak érzem?"
Élhetsz. Csak nem vele. Egészen különbözőek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!