Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Párom szerint dolgoznom kell...

Párom szerint dolgoznom kell magamon mert nem tudok kilépni a komfortzónámból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én egy olyan ember vagyok aki nem szereti a váratlan helyzeteket, szeretem a jól bevált megszokott dolgokat és én jól elvagyok ezekkel. Persze néha nekem is jól esik a változatosság meg az új mert az élet a változásról szól de alapjáraton nem vágyom nagy dolgokra. Párom szerint ez komfortzóna és szerinte ezen változtatni kell. Nem lehet hogy inkabb engem akar megváltoztatni?

Szerinte nekem nincs kihívás az életemben. Meg én nem szeretem a kihívásokat és így hogy tudok élni stb. Miért nem élhetek úgy ahogy én jónak érzem? Ez annyira nagy baj hogy én nem akarok 5 évente munkahelyet váltani vagy 0-24ben utazgatni. Igen itthon ülősebb típus vagyok és nincs mindig kedvem az új ingerekhez. Velem van probléma?

Tudom sok mindenen kell változtatnom de azért nem gondolom hogy gyökeresen meg kéne mert én nem vagyok ez a nagyon komfortzónából állandóan kilépős ember. Ti mit gondoltok rossz úton járok.

dec. 7. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:
41%
Párkapcsolati probléma. Gondolom az udvarlási szakban mindenre nyitott voltál most meg kifogott halat nem kell etetni.
dec. 7. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:

"Miért nem élhetek úgy ahogy én jónak érzem?"

Élhetsz. Csak nem vele. Egészen különbözőek vagytok.

dec. 7. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Eztan csinald mindennek az ellekezojet amit akarsz csinalni 🤣
dec. 7. 20:04
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 ezt hogy érted?
dec. 7. 22:32
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Te vagy a nő a történetben, igaz? No, mesélj a párodnak a férfi-nő lelkivilágának és gondolkodásmódjának a különbözőségéről. Mesélj neki arról, hogy Evolúció bácsi rá testálta a fajfenntartás kötelességét, ezért az ő agyában 4x akkora területet foglalnak le a faj-, mint a létfenntartó funkciók. Ezért bátrabb, vakmerőbb, az életet kevésbé tisztelő és a komfortzónát könnyebben elhagyó, mint nőtársai. A nő utódnevelésre van programozva. Neki elsődleges szempont a biztonság, hiszen az utódnak is csak akkor tudja megadni, ha neki magának megvan. Szóval a párod kapjon a fejéhez, mielőtt bárkit is kritizál.
dec. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!