19/L Eddig még nem vagyok jártas a konyhában, de úgy döntöttem hogy kitörök a komfortzónámból, s csinálok sültkrumplit. A burgonyát késsel vagy kézzel szedjem darabokra, védőkesztyűkben?
Figyelt kérdés
febr. 14. 15:10
1/14 A kérdező kommentje:
Nem viccelek, sajnos a jártasságom hiányzik.
febr. 14. 15:18
2/14 anonim válasza:
Késsel tudod csak. Meg kell pucolni először aztán hasabokra vágni késsel.
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ment a zöld kéz
#4.
febr. 14. 15:20
5/14 anonim válasza:
Az igazi kézműves sülkrumplit puszta kézzel kell megpucolni és feldarabolni is.
Ha késsel csinálod sokkal rosszabb lesz és nem is lesz finom.
6/14 anonim válasza:
Ha ez nehéz, akkor lehet kapni fagyasztott hasábburgonyát, azt csak meg kell sütni.
7/14 anonim válasza:
Ugyan már;késsel meg puszta kézzel--Az igazán profik azok így csinálják:
8/14 anonim válasza:
boltban lemész és veszel fagyasztott sültkrumplit azt be teszed sütöbe azt megsütöd.
9/14 anonim válasza:
12 ezért kár volt nálad bekötni az internetet.
10/14 anonim válasza:
Lehet kapni krumpli- meg zöldséghámozót, ilyennel egyszerűbb. Ne várd meg, míg elkezd füstölni az olaj, ha jónak tűnik, tegyél bele egy kisebbet. Ha bugyborékol, akkor mehet a többi is, de ne túl sok, mert lehűti az olajat, és főtt krumpli lesz a vége sokkal később.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!