Az élet szar?
"Szerintem is szar, pedig nem vagyok se emós, se felnőtt. Azért szar, mert semmi értelme nincs, ráadásul igazságtalan is. Engem spec egy dolog vígasztal: a haverok. A velük elhülyéskedett időt öröm visszaidézni.:D"
Azért szar mert te nem is élsz. Fel kéne ébredni, úgy mint azoknak az embereknek, akik azt mondják hogy szar. És minden okkal történik, nincsnek átlagos pillanatok. Ha holnap tolószékbe kerülsz, azis okkal történt. (Ne így legyen!)
07-24 01:12! Na, azóta még élek és egyenlőre kerekesszékre sincs szükségem.
De értem, mit akarsz mondani. Mondjuk ez szerintem vallás kérdése is, hiszen valaki előre megírtnak tartja a jövőt, míg mások úgy gondolják, bizonyos dolgokat el lehet kerülni. Az igazságot csak akkor tudnánk meg, ha fel lenne találva az időgép.
Minden esetre felesleges tartani a jövőtől, bár számomra nehéz megállni.:D
"Megcsodálta már a Mátrix tökéletes szépségét? Emberek milliárdjai élik le a az életüket....öntudatlan."
Elég szar, mert hogy semmi értelme nincsen, ha eltekintesz attól aminek értelmet adsz, attól még ugyanolyan értelmetlen lesz az egész élet..Végül is miről szól? Körforgás az egész.
Amióta megtapasztaltam a másik oldalt, ott igazán jól éreztem magam, a valódi tudat lenne a fontos, de az emberek agyát manipulálják. Így nem tudod milyen is lenne a valódi, öntudatos élet, ott éreznéd magad igazán embernek és ott éreznéd, hogy igen van Miért élned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!