Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az idő majd rendbe fog hozni...

Az idő majd rendbe fog hozni mindent?

Figyelt kérdés

Most lettem középiskolás,9.-es.Nagyon vártam,hogy felvegyenek ebbe a szakközépiskolába,de most bezzeg..meglepődtem magamon:ilyen rossz iskolát választottam valóban?Nos,ami nyílt napon fogadott:

-Igazgatónő kedves volt,szép környezet,szép osztálytermek.

Felvételikor is ugyanez a kedvesség,határozottság,szép környezet fogadott.Beiratkozáskor is hasonló körülmények,osztályfőnök rettentő kedvességgel jelentette be,hogy minden milyen jó lesz..stb.

Bezzeg..szeptember másodikán jött a felismerés:

"Azt hiszem,hogy rosszul választottam!"

Barátnőm is kijelentette,ő elmegy innen!Aztán közben ugye 30 lány kevert-kavart(mindent pletykáltak erről-arról).Ugye egy lány a nevemben megszivatott egy másik lányt az én beleegyezésem nélkül,a pletyka tárgya az volt,hogy állítólag én azt mondtam neki,hogy szerelmes vagyok ebbe a másik lányba..történetesen az akkori legjobb barátnőmről volt szó.Ez a másik lány meg utált,és csak keverni akarta köztünk a levegőt,amit én nem tudtam!

Aztán meg elkezdte az osztály ribanca is keverni a pletyót,hogy most én tényleg leszbi vagyok..úristen,mondom!Mi lesz most?

Nah,telt-múlt az idő,csak elcsendesedett az a ribanc,és másról is pletykált.Titokban mindenki utálta,de ő azt tudja,hogy szeretik.Ezt én biztosra tudom,mert nekem meg azt mondták,hogy utálják,csak ne mondjam el neki!

Na,aztán egy hét alatt kibékültem a barátnőmmel,de már semmi sem lesz olyan,mint régen!Én csak annyit hibáztam,hogy beszálltam abba a szivatásba-tényleg hülyeségből.

DE A LÉNYEG:egypár ember nem szeret,mert sokszor(rossz napjaim voltak ugye,és hát ezt még itt nem értik meg),egyszerűen kiborít!

Mit tudok tenni,hogy eltűnjek az ismeretlenség homályába,és hogy a gólyabáli szereplésem ne legyen olyan borzalom?Lebetegedjek közben?Vagy örökké elrontaná az esélyemet a beilleszkedésbe,ha nem mennék el?

Megakarok változni a saját érdekemben!Még pedig azt akarom,hogy mindenki jobban bízzon bennem,mindenki nekem adjon igazat,és szóljanak hozzám..az a 28 lány..mert mostmár mentek el a sulinkból!

Na és a rossz hír-van egy verekedős csaj a suliba,akit még nem is rúgnak ki az iskolából,szakmunkás lett,mert megbukott!És ő vele nem akarok megismerkedni,hogy csináljam,hogy elkerüljem a balhékat?

*Fő kérdés:hogy változzak meg?*

2010. nov. 5. 23:44
 1/3 A kérdező kommentje:

Bocs a kisregényért..:)

Rólam annyit,hogy vannak,akik kedvelnek,és őket kérdezem,hogy miért kedvelnek,de nem adják meg a választ.És szeretnék egy kívülállót megkérni arra,hogy írjon nekem privátban egy msn címet,hogy feltudjam venni,és hogy ő majd jól beszélgessen el velem,és mondjon véleményt egypár beszélgetés után!Nem párkapcsolatot,barátságot keresek,hanem egy olyan embert,aki mindent elmondd arról,hogy milyen vagyok,és őszintén!

2010. nov. 5. 23:46
 2/3 anonim ***** válasza:

nah írj rám nyugodtan az msn-címeddel! én szivesen véleményt alkotok rólad:D de tudd meg hogy néha rossz kedvem van és akkor bunkó vagyok :D

menj el a gólyabálra! miért lenne borzalmas?? hát először is írd le hogy milyen stílust képviselsz mert a lányoknál ma már szinte fő szempont, hogyha 'én discos pi.csa vagyok akkor a pasim is legyen az' 'ha punk/rocker vagyok a pasim is legyen az' ez alap nálunk... :S sajnos. tisztelet a kivételnek.

2010. nov. 6. 11:34
 3/3 anonim ***** válasza:
jajj dehogy is vagyok plázacica :D rockot meg punkot meg metalt szeretem :D de nincs 'külső jele' nagyon :D
2010. nov. 8. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!