Kb 4 éve próbálok teherbeesni, de valamiért nem sikerül. Voltam nőgyógyásznál is, elküldtek peteselyt számolásra és mindent rendbe találtak. Az orvos azt mondta hogy próbállkozzunk tovább de ennek már 2 éve és még mindig semmi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 26. 11:26
1/7 anonim válasza:
Bocsi, mi az a petesejtszámolás? Erről még nem hallottam.
Meddőségi Intézetben jártál már?
2/7 anonim válasza:
Mi az a peteselyt? Talán petesejt.
3/7 anonim válasza:
Szerintem keressél másik orvost!!! De jobban jársz,ha Meddőségi Központot keresel fel,ott legalább segítenek!
4/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg egy kicsit elengedni a gondoltatot, és legyetek csak úgy együtt, a szeretkezés kedvéért.Persze, gondolom, ez nem könnyű. A barátnőmnek is ezt javasolta az orvosa.Gyakori, hogy ilyenkor esnek teherbe a nők.Sajnos, arról is hallottam már, hogy nincs semmi gond a párral, egészségesek külön-külön, de a nő szervezete idegen anyagként kezeli a férfi spermáját, és egyszerűen kilöki.Kívánom, hogy nálad ne ez legyen.Keress fel egy szakembert!
5/7 anonim válasza:
Keress másik dokit. Addig is a párodtól vihetnétek mintát sperma vizsgálatra. Budapesten be kell jelentkezni telefonon és adnak időpontot,lehet otthonról vinni csak ne legyen régebbi 1 óránál:) Olyan 6000 ft körül van,mert a TB nem támogatja. Ha nála minden rendben,akkor kezdhetnek téged kivizsgálni. Labor,átjárhatósági,stb. Ilyen vizsgálataid még nem voltak?
6/7 anonim válasza:
A Budai Meddőségi Centrumban (BMC) tartott előadáson az alábbiakat mondták:
A rendszeresen, védekezés nélkül együtt levő párok 50%-nál fél éven belül, 90%-nál egy éven belül bekövetkezik a terhesség. A maradék 10% esetében érdemes felkeresni egy orvost.
Itt egyébként TB támogatottan csinálják meg a vizsgálatokat, a sperma-vizsgálatot is beleértve. Egy nőgyógyásztól kapott beutalóval lehet ide jelentkezni.
A vizsgálatokról részletesebben itt olvashatsz:
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hasznos kommenteket,nagyon sokat segítettetek.Győrben voltam ezen a bizonyos petesejt vizsgálaton,ez úgy volt hogy menzesz elött 1 héttel be kellett mennem és egy ultrahangos vizsgálattal megszámolták az érett petesejteket ami megtermékenyíthető,mindkét oldalon.Kiderült hogy szép számmal van belőlük,minden rendbe volt.A párom is volt vizsgálaton,nála is minden rendbe van.Megnézem a lehetőségeket és reméllem hamarosan összejön a kicsi.Köszönöm a válaszokat!!!
2009. nov. 27. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!