Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi ez? Miért érzem ezt? 16/L

Mi ez? Miért érzem ezt? 16/L

Figyelt kérdés

van 1 srác(az osztálytársam) aki évek óta tetszik.nagyon fontos nekem. ez soha nem mondtam el neki. amikor néha beszélünk mindig zavarban vagyok, elvörösödök stb. ami új és ami fura az az hogy régebben szerettem volna, ha észrevesz, ha lesz valami...

most már nem is gondolok ilyesmire, már egyáltalán nem remélek semmi ilyesmit, már csak azt érzem hogy mindent megtennék érte, hogy neki segítsek, hogy neki jó legyen, hogy boldog legyen. hogy mosolyogjon. (és mindent meg is teszek akármit kér és segítek neki és lehet h kicsit feltünő, de nem érdekel:).

már nem fontos hogy észrevegyen, vagy bármi velem kapcsolatban, csak hogy ott legyen, hogy ott lehessek neki.

mi ez???

2010. nov. 5. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:
vadászösztön.nem tom ne nagy balek vagy h. nyiltan futsz utána.a fiuknak csak akkor kell egy csaj ha nehéz megszerezni.ezvan.kicsit hanyagold.meglátod mi lesz.
2010. nov. 6. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!