Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » ?Utalom az életemet

?Utalom az életemet

Figyelt kérdés
...

nov. 24. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
szedjed a gyógyszert
nov. 24. 23:54
 2/7 anonim válasza:
49%
Miért?
nov. 25. 01:19
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Kérdés szempontjából csak te tudod hogy utálod-e az életed. De ha így van, miért van ez?
nov. 25. 05:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Nincsenek igaz barátaim mindig csak kihasználnak.

Önbizalmam van valamennyire nem utálom ahogy kinézek ezzel mostanában nincs probléma de nincsenek barátaim akiket tényleg szeretnék mindegyik csak kihasznál.

Most is van egy barátnőm ő is féltékeny rám és mindig csak hisztizik minden hülyeségen és én ezt próbálom jól kezelni de valamikor már nekem is sok és nem lehet vele megbeszélni mert nem is akarja, szerintem csak szimplán az a célja hogy a hülye hisztijeitől én érezzem magam rosszul.

Minden barátnőm ellök magától pedig nem vagyok rossz barát de tényleg nem csak egyszerűen valahogy mindig így alakul.

Kb 1 hónapja vesztem össze az egyetlen olyan barátnőmmel akit tényleg szerettem mert ő is csak ellökött magától,mindig hívtam hogy talizzunk, beszélgessünk de "sosem ért rá". Közben meg láttam hogy instara kirak másokkal videókat még képeket. És én már tényleg nem tudom mit tegyek egyszerűen senki nincs aki igazán szeretne..

nov. 25. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Direkt nem panaszkodok senkinek sem arról hogy milyen rosszul esik ez nekem nehogy elegük legyen a folytonos panaszkodásból de ez sem segít egyszerűen lehet hogy csak szar ember vagyok vagy fogalmam sincs miért történik ez velem mindig...
nov. 25. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Mrnnyi idős vagy?
nov. 25. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus tudna segíteni abban, hogy feltárd az okokat, amik miatt sorozatosan ilyen hullámzó, kiszámíthatatlan kapcsolatokban találod magad. Ne aggódj, nem vagy szar ember.
tegnapelőtt 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!