Utálom magamat. Utálom az életemet. Valaki mondana valami biztatót?
Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 13:17
1/17 anonim válasza:
Ez most elég sablonosan fog hangzani, de mindenben van valami jó, csak meg kell találni. Alapból én sem vagyok az a világot rózsaszínben látó típus, de azért jól elvagyok. Ameddig nem én vagyok a legrosszabb helyzetben lévő ember a földön szerencsésnek mondhatom magam.
2/17 anonim válasza:
Igazából mi a baj? Ha nem akarsz nem kell válaszolnod.
3/17 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok kiállni saját magamért, nem tudom megvédeni magam másokkal szemben, folyton megaláznak, kiröhögnek, én meg ilyenkor csak hülyén vigyorgok. Utána meg bűntudatom van, hogy miért nem vagyok képes kimondani a véleményemet, miért jövök állandóan zavarba, miért nem tudom elfogadni saját magamat, miért nem tudok túllépni a múlt sérelmein, miért nem tudok erősebb lenni, miért nem tudom egyedül megállni a helyem az életben...
2014. okt. 30. 15:12
4/17 anonim válasza:
Emiatt nem kell szégyelned magad. Nekem is sokan mondják, hogy álljak a sarkamra, ami nem mindig könnyű. Alapjáraton elég visszahúzódó vagyok. Őszintén a személyiségünk ilyen részein nem tudunk egy nap alatt változtatni, de szépen lassan el lehet érni fejlődést. Mint amikor elkezdesz edzeni. Először nagyon nehéz, de idővel könnyebbé válik.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Ez most jól esett.
2014. okt. 30. 15:32
7/17 A kérdező kommentje:
Te is :)
2014. okt. 30. 16:38
8/17 anonim válasza:
Gondolj arra,hogy van,akinek mégrosszabb.
10/17 anonim válasza:
Mondhat bárki bármit, bármi bíztatót de az élet akkor is egy szar marad. Nem lehet mit tenni. Tudod van az a "Megszoksz vagy megszöksz"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!