Miért néznek át rajtam az emberek?
Sokan mondták már és én is úgy gondolom, hogy jókat lehet velem beszélgetni, mélyebb témákról is. Jó barát vagyok, de az embereket, akikkel elsőre találkozom( random találkozás, mozi, szórakozóhely, bárhol) átnéznek rajtam. Nem mondom, hogy csúnya vagyok, de nem is az a tipik szőke vékony stílusos lány. Miért számít, egy BARÁTSÁG vagy beszélgetés kezdetéhez, hogy hogyan néz ki a másik? Én szívesen beszélgetek bárkivel, független attól, hogy hogy néz ki vagy hány éves. Alap tisztelet is megvan bennem, hogyha valaki megszólít akkor válaszolok neki. Ez miért nem működik mindenkiben? Miért kell ahhoz szépnek vagy csinosnak lenni, hogy valaki meghallja amit mondok? (Tudom, hogy az ilyen emberek gondolkodásában lehet a hiba, de kérlek arra válaszoljatok, hogy miért fontos ez)
És miért imádják a társaságomban lévő, emberek, hogy rajtuk van az összes figyelem? Konkrétan csillog a szemük, hogy engem semmibe vesznek. (Nem olyan a helyzet, hogy ezeket az embereket mellőzni tudjam egyenlőre)
Köszönöm válaszaitokat:D
Nem néznek át rajtad. Biztosan sok pasi próbálkozott már nálad, csak neked azok nem kellettek.
Egészen pontosan arról van szó, hogy a neked tetsző, jóképű csávók néznek át rajtad, és mivel nem adod leljebb az igényeid, ezért patthelyzetbe kerültél.
Testbeszédedben keresném az okokat.
Alapvetően az emberek a magabiztos, érdeklődő, nyitott embereket tartják vonzónak. Ehhez sok dolog kell azért... meg nem is lehet átlátszó, őszintén kell megjelennie, hogy te ilyen vagy.
Mer az emberek többsége felszínes...a pasik nagy része meg csak baratkozni nem akar.
Inkább lennék egyedül, mint olyanokkal akiket írsz.
"Konkrétan csillog a szemük, hogy engem semmibe vesznek."
Akkor azok az emberek nem melléd valóak.
Miért nem tudod őket szelektálni??
Én általában jól kijövök mindenkivel, ha össze futok evvel avval tök jól elbeszélgetek velük...de a családom pár tagján (ott is kiszortam pár embert) kívül van 3 barátom, azért mert a felszínes kapcsolatok sosem érdekeltek.
Én itt nem erre céloztam. Nem a nekem tetsző férfiak figyelméről beszélek, hanem úgy bárkiéről. Akik ha mondjuk valakivel kettesben vagyok, kb nem is köszönnek nekem, rám sem néznek, és hidd el, én közvetlen vagyok. Beszélek itt főnökről, munkatársról, barát barátjáról:((
Közvetlen vagyok, de nem az a központi ember, nem vagyok a leghangosabb, és értem amit mondasz, de az alapok is hiányoznak. Nem gondolom, hogy vonzónak kell lennem ahhoz, hogy valaki köszönjön nekem IS.
Kell tűrnöm még egy kicsit, nem tudok ebből most kilépni. Tudom, ez lenne a megoldás és már nem is lenne problémám, de még ezt nem tudom megtenni, és oka van, tehat nem azért mert nem merem vagy nem akarom, hanem mert ez most kb lehetetlen. A szituációt nem irnám ide le, de hidd el oka van. Igazad van amit írtál, egyet értek veled, nekem sincs sok barátom, nem is kell, de annyira bánt hogy ennyire semmibe néznek. Vannak jobb pillanataim, amikor nem érzem magam emiatt rosszul, mert úgy vagyok vele hogy 1-2 igazán jó kapcsolat tobbet ér mindennél, de van amikor már annyira éreztetik velem ezt az egészet, hogy már magamban keresem a hibát és belebetegedek hogy mi a baj velem.
Pedig de. Nem vonzónak kell lenni, hanem jó kisugárzásúnak.
Első benyomás ilyen. Így működik, az emberek a testtartásodból látják már. Nem nézik, de a tudatalatti szelektál.
De nem baj, ha te nem vagy ilyen amúgy. De ha mégis akarsz fejlődni a témában, akkor van könyv is erre a témára
Demarais/White-első benyomás
Emlékeim szerint van benne egy fejezet a hogyan vetesd észre magad másokkal témában is. De érdemes átfutni az egészet. Tudományos szemlélettel írt könyv, önvizsgálattal mindennel. Asszem torrenten is fent van.
3as vagyok. Hát akkor kitartást...tudom van olyan helyzet néha, de az is elmúllik.
Nem is kell leírni, nem ide tartozik.
Viszont próbáld meg valahogy nem a lelkedre venni.
3-as és 8-as vagyok.
Amúgy milyen megyében élsz?
Ha gondolod írj privátban és beszélgethetünk.
Amúgy nő vagyok, 32.
Köszönöm! El fogom olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!