Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem sikerül semmi...

Miért nem sikerül semmi mostanában? Az utóbbi 2 évben semmi célom nem értem el

Figyelt kérdés

Hihetetlen szomorú vagyok emiatt, mert képes lennék rá!

És nem elérhetetlen célokat tűztem ki hanem olyanokat hogy:

találjak egy - jó munkahelyet

- Legyen egy baráti köröm (ez új fent nem sikerült, ezzel a problémával már évek óta kűzdök, már 4 éve nincsennek barátaim), 4 év alatt nagyon megváltoztam, nem a jó irányba!

nov. 4. 16:56
 1/1 bazaltkaroly ***** válasza:

Az hogy most ilyen időkön mész keresztül nem a reménytelenség jele. Szimplán nem jönnek össze a dolgok, ami mindenkivel megeshet, ez természetes, hogy így érzel.

Munkaügyben nem feltétlen rajtad múlik a dolog. Mostanában sok a leépítés, ami ritkítja az esélyeket. Tanácsolom, hogy menj el a munkaügyibe és kérj tanácsot álláskereséssel kapcsolatban. Szoktak tartani oktatásokat, tanácsadást ilyen esetekben.

A baráti kör keresés nem feltétlen egyszerű. Hogyan szoktál próbálkozni?

Én azt ajánlom, hogy használd ki a közösség média pozitív oldalát, és csatlakozz olyan csoportokhoz (például Facebookon), ahol a veled azonos érdeklődési körrel rendelkező emberek vannak jelen. Például, ha szeretsz olvasni, akkor keress egy olvasói csoportot, akár a kedvenc íróddal kapcsolatban, és kezdj el aktívan kommunikálni. Ebből lehetnek már privát beszélgetések, amiből barátságok alakulnak ki.

Nézz szét a helyi eseményeken, hátha van, ami érdekel, és ne félj beszélgetni másokkal. Néha könnyebb így ismerkedni mint gondolnád.

Fel a fejjel, és ne add fel. Vannak ilyen helyzetek, de csak ideiglenesek. A legnagyobb sz*rrágóknak is vannak barátaik, te nem vagy az, neked miért ne sikerülne?

Legyen szép napod, és kitartást! :)

dec. 13. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!