Kisebb termetűek, hogyan sikerült elfogadtatni magatokkal, hogy ti igenis kisebbek vagytok mint más?
20 éves vagyok 170cm magas és kb 60kg. Majdnem minden korombeli meg pár évvel fiatalabb ember magasabb, mint én (és persze szélesebb). Aki nem az, ezután fog megnőni.
Amúgy nem zavarna. A srácok gúnyolódását, meg piszkálódását már megszoktam és képes vagyok viccként felfogni. A legjobban attól félek, hogy nem kapok magamnak barátnőt. Már majdnem minden korombeli fiúnak van barátnője. Én meg ilyenekkel foglalkozom...valahogy bele szeretnék törődni. Érdekelne, hogy más "kisebb" embernek, hogyan sikerült.
Az utolsó vagyok,hidd el teljesen átlagos vagy.A 160-180 cm szerintem teljesen normális.Van egy barátom aki 195cm..neki se könnyebb barátnőt találni, mert hozzá meg mindenki kicsi. Én se járnék olyan pasival aki tőlem 20cm-vel magasabb..
Mondanám hogy hordj magassarkút, de nem vagy lány :) rajtam most az dob 4-5cm, és én így teljesen jól érzem magam.Egyébként nem tudom merre laksz, de én rengeteg srácot ismerek aki 170-175cm magas.. úgyhogy ne légy elkeseredve, próbálj meg nem foglalkozni vele és jobban fogod érezni magad. Más egy olyan ember kisugárzása aki megvan elégedve magával és más egy olyané aki nincs. Hidd el ezt észreveszik a csajok tudat alatt.. :)
170 cm? Bár én lennék akkora én 165cm magas vagyok és nekem
is gondot okoz valamilyen szinten a magasságom de annyira
mint régen nem érdekel bár nekem sincs barátnőm de nekem
más dolgaim is vannak a magasságomon kívül.
Egy a lényeg ha ezt tényleg annyira zavar próbáld meg valamivel
ellensúlyozni, fejlesz ki más dolgokat pl.: a jó duma szerintem aranyat ér,legyél vicces ,.stb
De külsőleg egy kicsit nagyobb akarsz tűni akkor gyúrd ki
magad, ha még nem is felfelé de oldalasan nagy leszel.
Én például így oldottam meg a helyzetet, sugározzon belőled
az hogy magabiztos vagy,és hidd el ezt csajok nagyon tudják értékelni.
Szóval ne csüggedj nem érezd magad rosszul nem tehetsz
róla, neked is ugyan úgy jogod van élni az életedet mint másoknak.
Ne hogy emiatt rosszul érezd magad.
Vagy ha nagyon zavar, vannak már magasító talpbetétek (férfiaknak), amik 3-5 centit emelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!