Miért nincsenek barátaim? Miért látom szarnak az életet?
Figyelt kérdés
Úgy lűtom,hogy felesleges élni,úgysincs soha jó kedvem mindig szomorú vagyok,sose sikerül semmi,mindenki utál:( sose lesz pasim sose lsz barátaim:( Mit csináljak?:( 15/l2010. nov. 4. 15:23
21/21 anonim válasza:
Najó, én még a "kissz@ros vagyok, akinek a válaszát el se olvasod"! :)
Legalább csak azért szedd össze magad, hogy egy kis idő után röhögj másokon (már ha kárörvendős típus vagy), vagy segíts másokon!
Ne mondd azt, hogy nincs semmi amit akarsz! Mert ilyen nincs! Pl: írj egy könyvet, vagy írj verseket, vagy fotózz! Ha valaki elismeri, vagy hogy megdicsér, akkor az máris jobb érzés, és rájössz, hogy azért érdemes élni, mert van jó is! Csak hát meg kell szenvedni érte...
És ne feledd: Minden szomorkodással töltött 60 másodperc lehetne egy boldogsággal teli perc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!