Miért nincsenek barátaim? Miért látom szarnak az
életet?
Mert kamasz vagy és ilyenkor fáj a világ és egyszerűbb sajnálni magad, mint tenni ellene valamit...
2010. nov. 4. 15:29
Velemis ez..legalábbis ezvolt a helyzet, egy ideje rájöttem hogy minek kell megfelelni az elvárásoknak?minek kell beilleszkedni? az emberek nemtisztelik azt aki egyéni és nem jár összelopott ötletekkel,csak azt tudom tanácsolni h találd meg önnmagad és ne érdekeljen mások véleménye...szerintem nekedsemkell olyan barát aki csak azért barátkozik mert hasonlítasz valakire
2010. nov. 4. 15:31
Így van, ahogy a fenti hozzászóló is írta. Kamasz vagy, azt hiszed tiéd a világ összes gondja, te vagy a legnyomorúságosabb ember a világon.
Ezt mindenki megéli.
Aztán eljön az idő, amikor saját magad kell megéljél, sajtá fizetésből, akkor visszaíros majd ezt az időszakot, amit most élsz meg épp.
Fel a fejjel, nézd mindennek a jó oldalát, é
2010. nov. 4. 15:32
Így van, ahogy a fenti hozzászóló is írta. Kamasz vagy, azt hiszed tiéd a világ összes gondja, te vagy a legnyomorúságosabb ember a világon.
Ezt mindenki megéli.
Aztán eljön az idő, amikor saját magad kell megéljél, sajtá fizetésből, akkor visszaírod majd ezt az időszakot, amit most élsz meg épp.
Fel a fejjel, nézd mindennek a jó oldalát, és hidd el, fiatal vagy még ahhoz, hogy a világ rossz odlalát lásd mindig.
2010. nov. 4. 15:32
15:29 te gondolom felnőtt vagy, "kamasz vagy...".De szerintem a felnőttek csak úgy tesznek hogy felsőbbrendüek mint a gyerekek..mérkell mindenkit csoportokba zavarni?mérnem lehet mindenki eggyenlő? szerinted jobb dolgozni és megcsinálni azt amit mindenki látott,vagy egy olyan dolgot mutatni a világnak amit még ritkán vagy sosem látott?
2010. nov. 4. 15:34
látom kapod a jobbnál jobb, álszent sablonszövegeket szövegeket amik most kicsit sem segítenek rajtad... ha akarsz dumálni, adj meg egy ímélcímet (csinálj egyet a freemailen vagy vhol máshol) és írd meg nekem válaszban...
2010. nov. 4. 15:39
7/21 A kérdező kommentje:
lehet ebben a ,kamasz vagyok"-ban valami,mert legszivesebben megölném magam:( Olyan rossz,hogy nem szeret senki,és az egész világ be akar csapni:S
20 éves vagyok és szimplán már beláttam mekkora barom módjára viselkedtem, mikor ilyen hangulatom volt nekem is és a sajnálkozás helyett mennyi mindent tehettem volna...
1. hozzászóló voltam
2010. nov. 4. 15:39
9/21 A kérdező kommentje:
tessék:) dog123@freemail.hu
10/21 A kérdező kommentje:
Segítsetek:) Akkor mit csináljak? Pont a sajnáltatás meg a hisztizés miatt utált meg egy nagyon jó barátom:(
Kapcsolódó kérdések: