Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nincsenek barátaim?...

Miért nincsenek barátaim? Miért látom szarnak az életet?

Figyelt kérdés
Úgy lűtom,hogy felesleges élni,úgysincs soha jó kedvem mindig szomorú vagyok,sose sikerül semmi,mindenki utál:( sose lesz pasim sose lsz barátaim:( Mit csináljak?:( 15/l
2010. nov. 4. 15:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
NAGYON NEM MGY AZ ISmerkedés és ez kikészít teljesen:S most vagyok 9.es és az osztályban se szeretnek túlságosan:S nem tudom mit tegyek:(
2010. nov. 4. 15:45
 12/21 anonim ***** válasza:
Lol az ismerkedés nekemse ment, 3 év kellet mire lettek barátaim..full új oszt. volt és mellete bele is zúgtam egy lányba:/ borzalmasvolt.
2010. nov. 4. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
mél ment a címedre, válasz nem érkezett...
2010. nov. 4. 16:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Merrefele laksz?

16/L

2010. nov. 4. 16:43
 15/21 A kérdező kommentje:
Pest megye:)
2010. nov. 4. 16:48
 16/21 anonim ***** válasza:

velem is ez van, de ma kivételesen nem

nézz egy sorozatot, komolyan, ismerd meg a szereplőket és nézd meg, hogy ők mit csinálnak különböző helyzetekben, tanulj tőlük, hogy hogyan viselkedj másokkal, hogyan old meg a problémáid és nevess

gondolj jó dolgokra, ma én arra gondoltam, hogyha felnövök és lesz munkám akkor sok - sok arcpakolást és arcmaszkot, sminket fogok venni, hogy szép legyek, hogy mindig szép legyek, mert nekem csak az van és persze a nevetésem amit könnyű elvenni huzamosabb időre, de néhanapján jó kedvem van, mert ilyen a depresszió, valamikor jó kedved van és valamikor nincs

van sulipszichológus is, én voltam a miénknél és dilis, nem is kicsit, mégis segített, nekem is ugyan olyan nevetős dilis csajnak kell lennem és akkor a nap is szebben süt majd, csak miattam

neked is így kell gondolkodnod, próbáld meg, egyszer sikerülni fog, ha nem is most, de valamikor

2010. nov. 4. 17:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Azért látod szarnak az életet, mert az is. Ráadásul kib@szott hosszú és teljesen értelmetlen...
2010. nov. 4. 21:26
 18/21 anonim ***** válasza:
Mivel csak 15 vagy várj 2 évet és hidd el minden megváltozik. MINDEN!!!
2010. nov. 5. 20:00
 19/21 A kérdező kommentje:
utolsó: hiszek neked:)
2010. nov. 5. 20:13
 20/21 anonim ***** válasza:

Az előttem szólók igazából már sok mindent leírtak. Ha a vágyaid terén épp nem tudsz előbbre jutni, nem tudod megoldani azokat, amik zavarnak, akkor inkább vegetálj, keress valami elfoglaltságot, egyszóval zökkentsd ki magad ebből az állapotból és azt fogod észrevenni, hogy egész jól érzed magad. Kis szerencsével pedig közben (akár észrevétlenül is) teljesülnek a vágyaid, vagy megoldódnak a problémáid egyre megy. Szerintem Neked menni fog ez. :)

"mert legszivesebben megölném magam"

Jöhetnék a sablonnal, hogy ilyet ne mondj, mindig van kiút (ami akár igaz is lehet), de én inkább most azt mondom: a nyakad köré erősíteni egy kötelet nem mókás és könnyű dolog. Higgy nekem :)

2010. nov. 16. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!