Igénytelen vagyok?

Figyelt kérdés
Ma reggel siettem a munkába és nem volt időm sminkelni, hajatmosni ill.a nagy sietségben fogkrémes lett a pulóverem amit sokáig nem vettem észre. Tehát zsíroshajjal, pattanásos fejjel és foltos ruhába voltam ma dolgozni és egy-két munkatársam nagyon csúnyán nézett rám, de nem mondott semmit... Nagyon igénytelen voltam?

okt. 11. 14:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

2-3 naponta mosok hajat, hogy ne menjen tönkre és ennyi idő alatt még nem zsíros, viszont most elkezdtem egy másik sampont használni és reggelre bezsírosodott, de már nem volt időm megmosni. Nyilván amint tudtam elmenni mosdóba lemostam a foltot. A baj az volt, hogy miután megszáradt a víz újra megjelent csak egy fokkal halványabban.

okt. 11. 15:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Számold akkor el úgy, hogy volt egy rossz napod.
okt. 11. 16:45
 13/24 anonim válasza:
100%

Most nincs ebben szerintem semmi igénytelenség.

Kisebb malőrök bárkivel előfordulnak. Régen én is mentem fogkrémes pólóba dolgozni mert nem vettem észre (azóta ink a reggeli mosakodás után öltözök fel), de a kollégám szólt, hogy mi az a g*cifolt a polomon.

A smink nélküliséggel meg szerintem semmi baj. Kinek mi, én inkább örülök, ha úgy látok meg egy nőt az utcán minthogy 2 kilo vakolattal.

okt. 11. 17:17
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy igénytelen. Ez egy rossz nap volt, ami meg mindenkivel megesik.

Picit off, de komolyan nem rossz szándékból: lehet érdemes lenne kipróbálni száraz sampont is. Tudom, plusz "vegyszer", de vannak márkák, amik komolyan rendbe tudják szedni a hajat, amikor nincs idő azt megmosni.

okt. 11. 18:34
 15/24 anonim válasza:
41%
A pattanásosság nem igénytelenség.
okt. 11. 19:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen
okt. 11. 21:13
 17/24 anonim ***** válasza:
41%
Ha ez nem rendszeres akkor nem vagy igénytelen.
okt. 11. 23:04
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
Szeretlek.
okt. 12. 11:22
 19/24 anonim ***** válasza:
42%
Ne rohanj annyira a világgal. Én szívesen megfésülném a hajad, még tampont is cserélnék neked a nehéz napjaidon.
okt. 12. 11:27
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
Téged nem szeretlek, utolsó.
okt. 12. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!