Mi bajom lehet? Nem tudok plüss és gyermekkori takaró nélkül aludni? Leszokjak?
22 éves lány vagyok, és sajnos nagyon abnormálisnak érzem magam emiatt, de nem tudok a macim nélkül (ami 150cm) és a kis takaróm nélkül aludni egy percet sem, max a takaró nélkül megy, de a maci nem maradhat el..
Lehet aranyosnak tűnik, de engem már inkább zavar, hogy akkor is szenvedek ha egy ismerosomhoz megyek aludni, es le kellett vinnem ezeket a balatoni nyaralásomra is… amég volt párom úgy sikerült aludnom, hogy 1 centi mozgásteret se hagytam neki, mert nem volt ott a macim és éreznem kell, hogy van mellettem valaki, ill valoszinunek tartom, hogy kiskoromba nagyon, nagyon kevés figyelmet és törődést kaptam, de nem hiszem, hogy ennek ilyen drasztikus végkifejlete lenne, hogy nem tudok pihenni ha nem érzem magam mellett a takaróm és a macim, ráadásul a kis takaró amivel tudok aludni mar minimum 30-40éves, és annyira el van kopva, hogy már szinte nincs is, és nem is találok neten, hogy újra tudjam venni, es fogalmam sincs mi lesz velem, ha teljesen szétfoszlik.. de nem is akarom, hogy az legyen, hogy 30 évesen is hurcolom magammal a takaróm, macim, le kellene szoknom, de amennyire ragaszkodom hozzájuk, lehetetlennek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!