Kinek mi volt eddig a legcikibb élménye?
3iksztorim:
meg nagyon regen volt kb 8éves lehettem, nyar volt :D es imadtam fürödni, csak kicsit szegyenlös voltam ezert nem szerettem idegenek elött fürödni, a kertben fel volt allitva egy kis medence, gondoltam fürdök egyet:D buvarszemüveget a fejre, pipat a kezbe ,nyitom ki az ajtot es latom a szüleimet az egyik ismerősükkel:D mondanom sem kell total elment a kedvem a fürdestöl
nah akk lefagytam, csak alltam ott mozdulatlanul kb 5 mpig, gondoltam vhogy mentenem kell a helyzetet, persze ötletem meg nem volt
oda szoltam nekik h :
-anyuuuuuuuuuuu(direkt nyujtottam rajta h ezzel is idöt nyerjek:D:D)
-tessék?
-ööööööö azt akarom kerdeni h... hány ora van?(ennel nagyobb ökörseget nemis mondhattam voltan, de akk jo ötletnek tünt :D:D)persze ök is tuttak h fürüdni akarok csak nem merek:D
-(hat sajnos az idöre mar nem emlexek, legyen mondjuk) 14ora 20p
-jovan(es gyorsan becsaptam az ajtot
hat eleg ciki volt, na de meg fiatal voltam :D:D:D
2 bnőm is otthagyta akkor a pasiját, szinte egyidőben, és mind a kettő nagyon csúnya szakítás volt. Két szép kapcsolat ment tönkre a pasik hűtlensége miatt. Két hete már mind a két bnőm a vállamon sírt (az egyiknek ráadásul kisfia is volt a pasitól), úgyhogy elhihetitek egy időre hülyét kaptam, ha csak meg is láttam egy ilyen Don Juant. Ekkor történt az eset. Húgommal külföldre utaztunk, reptér. Tesómnak wc-zni kellett, oké menjünk. Én megálltam az előtérben, mert csak egy klotyi volt szabad. Egy pasi (nem tudom, mit keresett ott, elvileg női wc) szintén ott várakozott, gondolom most már, barátnőjét várta. Nagyon jól nézett ki,én még ilyet nem láttam, zavarba is jöttem rendesen (főleg egy ilyen hülye helyen találkozni), és az meg külön égő volt, hogy ő is észrevette a zavart. Leplezetlenül bámult, élvezte, hogy zavarban vagyok, és kajánul vigyorgott mellé. Ettől meg még jobban égett az arcom. Eszembe jutott két barátnőm meg a csalfa pasijaik, meg hogy valszeg ez se a nagyiját várja, aztán mégis így bámul egy nőt...
Megpróbáltam játszani a flegmát, nehogy már itt zavarba hozzon egy pasi. A fal felé fordultam, és úgy tettem, mint akinek sürgősen mindent el kell olvasnia, ami a falra szerelt dobozon található. Már vagy fél perce bámultam nagy vagányan és tettetett tudásszomjal az írásokat figyelemre se méltatva a jópasit, mikor végre leesett, hogy egy óvszerautomatát tanulmányoztam...
sajnos, arcomra minden kiül, az újabb lebőgés is. A pasi persze élvezte a helyzetet, meg is kérdezte: Nincs apród? adjak kölcsön?
Sajnos még egy megsemmisítő pillantásra sem futotta, úgy húztam ki a klotyiról mit sem sejtő húgommal, mint a rakéta. Még azt is elfelejtettem, hogy nekem is pisilni kell.
Életem nagy szerelmével randiztam 2.-ra... Úgy gondoltam, ha megakar csókolni akkor engedem neki. Erre már amikor épp megtörtént volna. A semmiből előtermett az exem. (Nagyon csúnyán váltunk szét. És ő még mindig "szeretett") Persze megláttam, de nem akartam észre venni. Mivel a pillanatra koncentráltam. Oda jött az exem megfogta a nagy szerelmem vállát, kicsit vissza húzta és csak ennyit mondott "Nagyon jól tud szopni, becsüld meg" Rám kacsintott és elment. Persze a srác csak nézett és gondoltam az egésznek befuccsoltak. És persze nem igaz amit mondott, vagyis nem tudhatja, mivel én ilyet sose tennék.. Erre a srác megszólal: "Kipróbálhatom??"
Ennél égőbb még soha életemben nem volt. Persze rögtön ot is hagytam.
Eszembe jutott egy sztori,igaz nem velem esett meg.
Harmadikosak voltunk,8 évesek.Akkoriban úgy volt,hogy a fiúk és a lányok együtt öltöztek át tesiórára.Most is úgy volt...öltözgetünk egyszer az egyik fiú osztálytársam,aki kicsit béna volt, elkezd ordítozni:NE NÉZETEK IDE,NE NÉZETEK IDE!!!!Alap,hogy mindenki odafordult ,a gyerek véletlenül letolta az alsógatyáját is.Reflexből hátat fordított nekünk ,így a fenekét láthattuk....meg a tökét...amikor megfordult szembetalálta magát a saját tükörképével.Tüzetesen égő volt szegénynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!