Kinek mi volt eddig a legcikibb élménye?
nos:
ha jol emlexem biosz ora volt, es a tanár diktlata az anyagot, mar nemigen emlexek h mi volt az asszem vmien gombakrol tanultunk.Most jön a lenyeg: a tanár, ha jol emlexek a köv. diktálta: a gombak szárán varjúköröm szerü kinövések találhatoak... en magamban gondoltam: varjuköröm?? szamomra annyira abszurd volt h aszittem vmi vicc, es hirtelen kitört rajtam egy hatalmas röhögögörcs, aszittem mindenki röhögni fog, de körbeneztem es csak en egyedül nevettem.most kepzeljetek en siri csend van, egy idiota meg el kezd röhögni:D:D kb 2 percig nem bírtam abbahagyni mindenki tiszta hülyének nezett,
most mar nemtom mi volt azon olyan vicces, de akk nem birtam abbahagyni a röhögest, vegöl is egy kellemes emlék formájában maradt meg bennem :D
hat szamomra ez eleg ciki volt:D
következö:
ugy volt h elmentünk beiratkozni egy nyelvsuliba, idegen emberek köze tehat kisse feszült volt a hangulat, meg nem ismertük egymást, félkörben voltak elhelyezve a székek, a közeppontban a tanar ült, es igy sorba kérdezte h kit mi érdekel meg minden, hasonlo dolgok.Tudniillik ez egy családiházszerűségben volt, az udvaron pedig egy kert volt , ahol tyukok voltak,ezzel meg nemis lenne baj de a elkezdtek kotkodalni, eleinte nem reagaltam ra különösebben csak kicsit vigyorogtam,de aztan egyre hangosabban kezdtek kotkodálni, en probaltam mas fele irannyitani a figyelmem, odakaptam a szamhoz, eltakartam ,nehogy lassak h itt vigyorok ez a hülyegyerek:D, mar egyre hangosabbak voltak a tyukok es en mar nembirtam, el kezdtem köhögessel krákogassal leplezni, mar dölt rolam a viz :D gondoltam magamban: jaj istenem segits h tudjam visszatartani , ne egessem le magam rögtön az elsö napon :D de persze a tyukok nem hagytak abba, en pedig mar majd elpattantam , mikor meghalottam egy újabb kotkodálást,hááát én mar nembirtam olyan módon kitört belölem a röhöges, aza jooooooo igazi vérbalir röhögéééés :D:D:D
gondolom nemkell mondanom h total hülyenek neztek , egett a pofam nem birtam elnezest kerni,de szerencsere jofej volt a tanar ,es egy poennel lereagalta :D
hát ennyi lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!