Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek mi volt eddig a legcikib...

Kinek mi volt eddig a legcikibb élménye?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 17:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
95%
Tavaly találtunk a suliban egy pár hetes kiscicát. Nagyon hideg volt, és az egyik barátommal elterveztük, hogy elvisszük a közeli állatmenhelyre suli után. Mikor vége volt az utolsó órának, elindultunk ketten. Vittünk egy törölközőt is a cicának, de nem volt hajlandó az ölünkben utazni, hanem fölmászott a vállamra, kiengedte a körmeit és kapaszkodott a kabátomba. Felváltva vittük a barátommal, és egyszer, mikor rám került a sor, és fölmászott a vállamra, a cicusnak éppen nagydolga akadt... Tudjátok, olyan igazi csöpögős, okkersárga, nagyon büdös...persze végigfolyt a télikabátomon. Mondanom sem kell, a barátommal megtartottuk a két méteres távolságot. Ja, és persze busszal kellett hazamennem :D
2009. jan. 10. 14:38
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem velem történt, de elég ciki. Egyszer mentem nyáron az utcán, és aki előttem ment, azt az embert lekakilta a gólya. A fél fejére, és a vállára ment az egész nagy adag. Durva volt!!! És naon naon vicces!!!
2009. jan. 10. 22:08
 13/30 anonim ***** válasza:
98%
Egy kolleganőm mesélte,hogy valami vizsgálatra ment a kórházba,és nem érkezési sorrendbe szólították be a betegeket,és így nem mert elmenni wc-re,igen ám de már nagyon kellett neki és amikor túl volt a vizsgálaton szó szerint feltépte a wc ajtót és azzonnal fölkapta a szoknyáját és bugyi le és had jöjjön aminek jönnie kell,akkor vette észre,hogy a wc tető levolt hajtva,na és menet közben már nem birt meállni...:->>>>>
2009. jan. 11. 10:57
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Egy emberekkel tömött csuklós-busz végig nézte ahogy futás közben ,neki futottam egy fának arcal,mondanom sem kell milyen ciki volt főleg ahogy az ablakokon ki hallatszódott a röhögés.....
2009. jan. 11. 11:04
 15/30 anonim ***** válasza:
98%
2007.12.31. A páromnál töltöttem a szilvesztert. Éppen készülődtünk egy házibuliba. A menszeszemnek 1 hét múlva kellett volna jönnie, de délután utolért nem kis bánatomra. Nem volt nálam betét sem tampon. Nem mertem szólni a barátomnak se az anyjának. A fürdő szobában láttam tampont (sajna betétet nem), így azt használtam. De még sosem tartottam kezembe tampont, nemhogy fel is helyezni. XD Na végül is sikerült, és tartaléknak raktam el még egyet. Azt hittem kihúzom vele holnapig...de tévedtem... Ezután kb. 7 fele elindultunk a házibuliba. (Első házibulim volt és nem akartam lemaradni róla a tampon hiány miatt.) Megérkeztünk a buliba én már 9kor részegen fetrengtem, majd el is aludtam...szal lemaradtam minden lényeges dologról...(nem bírom a piát) XD ... Reggel amikor felkeltem éreztem, hogy valami nincs rendben oda lent, gyorsan a derekamra kötöttem a pulcsim és elmentem wc-re. Szörnyű látvány fogadott, hót vér volt a nacim. Szerencsére eltakarta a pulcsim, de szerintem reggel mindenki hülyének nézett, hogy a fagyos időben én a derekamra kötöm a ruhámat. A buli házigazdájától kértem betétet, de hát fiú volt...mondanom sem kell nem volt neki. A párommal elindultunk haza és elmondtam neki, h megjött és hogy rohadt gyorsan betéthez kell jutnom. Nekem ez ciki volt. XD
2009. jan. 14. 16:31
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
Hugom rám nyitott miközben szeretkeztem a pasimmal.
2009. jan. 14. 16:35
 17/30 anonim ***** válasza:
88%
hát vannak beteg történetek :D az én égésem ami bent van a top 5-ben. egyszer elhatároztam, hogy én megtanulok sütni :D méghozzá palacsintát XD( egyáltalán nem tudok semmit főzni, sütni,nagyon nem az erősségem XD) megsütöttem minden finom lett, megettem. bementem a városba. elvoltunk beszélgettünk. fél óra múlva azt vettem észre, hogy fáj a hasam,és nem vagyok jól. mondom barátnőmnek menjünk el a közeli pláza szerü valamibe wc-re,mert szarul vagyok,iszok vizet vagy valami. beértünk. mondom menjünk már gyorsabban mert hányni fogok. jajj dehogy fogsz, modnom menjünk már gyorsabban, és mikor beértünk volna a női wc-be,akkor jött a kis róka :D és telibe hánytam a női wc ajtaját,meg a folyosót,meg úgy mindent :D kicsit se volt gáz xD
2009. júl. 12. 01:24
 18/30 anonim ***** válasza:
87%
nekem van rengeteg sztorim, kicsit gondolkodom aztan leirok parat :D
2009. júl. 24. 21:30
 19/30 anonim ***** válasza:
78%

nos:

ha jol emlexem biosz ora volt, es a tanár diktlata az anyagot, mar nemigen emlexek h mi volt az asszem vmien gombakrol tanultunk.Most jön a lenyeg: a tanár, ha jol emlexek a köv. diktálta: a gombak szárán varjúköröm szerü kinövések találhatoak... en magamban gondoltam: varjuköröm?? szamomra annyira abszurd volt h aszittem vmi vicc, es hirtelen kitört rajtam egy hatalmas röhögögörcs, aszittem mindenki röhögni fog, de körbeneztem es csak en egyedül nevettem.most kepzeljetek en siri csend van, egy idiota meg el kezd röhögni:D:D kb 2 percig nem bírtam abbahagyni mindenki tiszta hülyének nezett,

most mar nemtom mi volt azon olyan vicces, de akk nem birtam abbahagyni a röhögest, vegöl is egy kellemes emlék formájában maradt meg bennem :D

hat szamomra ez eleg ciki volt:D

2009. júl. 24. 22:02
 20/30 anonim ***** válasza:
97%

következö:

ugy volt h elmentünk beiratkozni egy nyelvsuliba, idegen emberek köze tehat kisse feszült volt a hangulat, meg nem ismertük egymást, félkörben voltak elhelyezve a székek, a közeppontban a tanar ült, es igy sorba kérdezte h kit mi érdekel meg minden, hasonlo dolgok.Tudniillik ez egy családiházszerűségben volt, az udvaron pedig egy kert volt , ahol tyukok voltak,ezzel meg nemis lenne baj de a elkezdtek kotkodalni, eleinte nem reagaltam ra különösebben csak kicsit vigyorogtam,de aztan egyre hangosabban kezdtek kotkodálni, en probaltam mas fele irannyitani a figyelmem, odakaptam a szamhoz, eltakartam ,nehogy lassak h itt vigyorok ez a hülyegyerek:D, mar egyre hangosabbak voltak a tyukok es en mar nembirtam, el kezdtem köhögessel krákogassal leplezni, mar dölt rolam a viz :D gondoltam magamban: jaj istenem segits h tudjam visszatartani , ne egessem le magam rögtön az elsö napon :D de persze a tyukok nem hagytak abba, en pedig mar majd elpattantam , mikor meghalottam egy újabb kotkodálást,hááát én mar nembirtam olyan módon kitört belölem a röhöges, aza jooooooo igazi vérbalir röhögéééés :D:D:D

gondolom nemkell mondanom h total hülyenek neztek , egett a pofam nem birtam elnezest kerni,de szerencsere jofej volt a tanar ,es egy poennel lereagalta :D

hát ennyi lenne

2009. júl. 24. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!