Miért ekkora baj,ha valaki nem fél attól,hogy nem fogják szeretni?
én szeretek önmagam lenni és nem érdekel,más mit gondol rólam,meg az olyan alsóbbrendű dumák,hogy "jajj,egyedül maradsz" meg "jajj,nem fognak szeretni". és akkor mi van? senki se azért született,hogy másnak megfeleljen. én mindig minden helyzetben önmagam adom megfelelési kényszer,elfojtások,önmegjátszás nélkül.
a szeretethiánytól való félelem az emberi hitványság netovabbja,főleg azért,mert az ilyen degeneráltak másra is ezt vetítik ki. csakhogy,én nem tűröm.
bennem nincs olyan félelem,hogy nem fognak szeretni. vagy,ha másban van NE rám akarja kivetíteni. nem érdekel,hogy másnak mi tetszik. például,ha én be akarom festeni a hajam háromszínűre,hadd fessem már. akinek nem tetszik,az meg le van szarva. nem az én felelősségem más gondolatai. egyébként is az ember tetszen magának,ne másoknak.
Nos a leg több ember jobban érzi magát társaságban vagy valaki mással. Ebből az okből kifolyólag nekik az a félelmük ha egyedül maradnának ezért úgy gondolják a szerethetőséggel nagyobb esélyük van.
Másfelől pedig ezt a kérdést inkább olyan szemszögből bölcs megközelíteni, hogy melyik embertípusnak melyik életforma jön be. Ugyan is itt nincs univerzális igazság, mert mindenkinek másak a szociális igényei (kinek alacsonyabbak, kinek magasabbak).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!