Hogyan tudnám csökkenteni az intelligenciámat?
Sajnos az átlagnál kicsivel magasabb intelligenciával születtem.
Azért sajnos, mert nekem az életcéljaim nem olyanok mint pl az erre az oldalra feljárók 96%-nak.
Ugyanis alapvetően a magas intelligenciájú meg erre az oldalra feljárók célja karriert építeni, sikeresnek, gazdagnak vagy híresnek lenni. Vagy magas pozícióba jutni a cégükben stb. hasonló dolgok.
Viszont az én életcélom viszont a mélyszegénységben élők, elsősorban nagyon szegény cigányság vagy a világ legszegényebb afrikai országaiban élők céljaival egyezik meg, azaz minnél több gyereket vállalni és minnél nagyobb családot alapítani.
Az előbbi csoport általában nem akar gyereket vállalni, mert zavarja a karrierjében. Míg az utóbbit nem különösebben érdekli, hogy a cégük mekkora profittal zárja az évet.
Ha nekem nem is hiszitek el, de a demográfiai adatokkal csak nem dacoltok. A nyugati mentalitású országokba erősen csökkenő népesség van, míg a szegény országokban magasan növekedő. Magyarországon is tulajdonképpen ott a legmagasabb a demográfiai növekedés, ahol magasabb a cigányság aránya. Nyugat-Európa pedig csak azért nem negatív, mert rengeteg a bevándorló. Az európai lakosság fogy.
Az ismerőseim közül a következő a felállás:
A magyarok közül tízből kilenc nem vállal gyereket, csak kutyája van. A muszlim és cigány ismerőseim közül tízből kilencnek gyerekei vannak. Elhiszem, hogy neked olvasó a haverod szobatársának a magyar szomszédja vállalt gyerekeket, de ettől függetlenül nem ez a átlag.
A legjobb tanulók, és legintelligensebb ismerőseim közül egynek sincs gyereke, mert mind vagy a tizedik doktorijukat csinálják vagy mert még "karriert kell építeni". A szinte iskola nélküli, gyakorlatilag putriban élő ismerősök közül kivétel nélkül mindnek vannak gyerekei. Az osztályom legrosszabb tanulójának lett a legelőbb gyereke, a legjobb tanulóknak a mai napig nincs.
Ezért én sajnos nagyon nagy kárát szenvedtem annak, hogy fiatalon a tanulásra fókuszáltam és sajnos még egyetemre is mentem. A velem egy szintű intelligenciájú emberek közül, azaz akikkel a legjobban kijönnék színes senki nem akar gyereket.
Pedig engem tényleg nem érdekelnek egyáltalán a cégeskedés, karrier meg ilyen-olyan doktori fokozatok.
Olyan életet szeretnék, mint a sokgyerekes mélyszegény cigányok. Tudom, hogy nehéz. De mégis szép.
Ezért csökkentenem kell az intelligenciámat.
Hogyan tudnám ezt?
Milyen módszerekkel csökkenthető az intelligenciaszint?
Itt csak egy szabály van: Aki kimarad, lemarad.
Ha te nem akarsz szaporodni, mert "így küzdesz a túlnépesedés ellen" akkor majd helyetted más fog, és be is pótolja majd.
Nem küzdök a túlnépesedés ellen, sőt valószinűleg az emberiség úgy is csak akkor jön rá erre és sok más dologra, mikor már túl késő, mert általában nagyon sokszor csak utólag vagyunk a legtöbben okosak(még én is). Ha pedig sosem lesz ebből probléma (mert tegyük fel addigra feltalálják a végtelenségig megújuló erőforrásokat, élelmet na meg az összes többi feltételt, ami az élethez kell a földi természet korlátain kívül), akkor isten igazából mind egy.
Személy szerint maximum 1 gyereket vagyok hajlandó vállalni (ha teljesülnek a további feltételeim hozzá, ami alapján jónak látom a tőlemtelhető lehető legjobb neveltetést), mert a jelenlegi korszag feltételei számomra ezt a járható utat diktálják. De kár is a vitáért nem azért írtam a 20. válaszomat sem, csak én más szemszögből látom.
Viszont igazából csak egy dolgot nem értek a kérdéseddel kapcsolatban. Ugye bár átlagon felüli inteligenciát állítasz magaról. A leírásodban a szintedhez hasonló nők nem nyitottak a sok gyerekes családi modellre. De őszintén hányszor próbálkoztál alacsonyabb inteligenciájú nőknél (ha úgy gondolod velük ez megvalósulhat), és egyáltalán miért hiszed azt, hogy ehhez neked is csökkenteni kellene az inteligencia szintedet ahelyett? Mert valószinűleg csak a megfelelőt kell megtalálnod. Amúgy meg eléggé belső konfliktusokat érzek veled és a kérdéseddel kapcsolatban. Mint ha tudnád, hogy ez nem te vagy, de el akarod hinni, hogy egy "hülyék paradicsoma" film alapján fog kinézni a távoli jövő, ahol szerintem még elég optimista képes festettek a társadalom hanyatlásáról.
Próbálkoztam velük, de még sajnos nem találtam meg a módját hogyan tudok kijönni jól velük (ami sosem volt gond intelligensebb nőkkel).
Pl egy rakás olyan dologban vannak benne amiket én egyáltalán nem ismerek, ilyen legújabb tiktok trendek, mi volt a tegnapi valóvilágban stb. Sajnos nem is igazán van közös témánk vagy amiről beszélni tudnék velük, a legtöbb beszélgetés megragadna a "beb*sztam a hétvégén" meg a hol bulikázzunk legközelebb szinten.
Meg alapból ők sokkal veszekedősebbek is, mármint apró lényegtelen dolgok kapcsán veszekednek, én meg alapból nem vagyok veszekedős típus.
Huhh elég nagy vonalat húztál 2 intelligencia szint között.
Lehet valaki diplomás 0 intelligenciával is, ez mind nem jelent semmit. Viszont az utóbbi példád alapján az jutott eszembe, hogy hány éveseknél próbálkoztál, hogy a hétvégi bulik voltak a legfontosabbak? És te hány éves vagy?
Lehet itt lenne az ideje felülni egy kicsit a trendvonatra, meg leszállni a magas lóról. Az hogy valaki trash realityt néz kikapcsolódásként nem jelenti azt, hogy nem intelligens. A legintelligensebb emberek is kikapcsolódhanak ezzel, attól még nem esik az intelligencia szintjük.
Amúgy az intelligenciát szokták abban is mérni, hogy milyen társasági kapcsolatokat tudsz kialakítani. Más részről meg aki világra kürtöli, hogy ő a legokosabb a teremben pont nem ezt az érzést fogja kelteni másokban.
Kicsit úgy érzem itt az egód most nagyon dolgozik.
Sosem állítottam magamról, hogy mekkora zseni lennék.
Viszont azt igen, hogy pl egy átlagos valóvilág nézőhöz képest magasabb intelligenciával rendelkezem.
27 vagyok, próbálkoztam elég változatos korúaknál, de az idősebb nőknél valahogy nagyobb sikereket tudtam elérni, viszont velük meg sajnos már nem fogok tudni sok gyereket csinálni
"velük meg sajnos már nem fogok tudni sok gyereket csinálni"
És minél később fogsz hozzá, annál kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!