IQ tesztet hol tudok kitölteni?
Figyelt kérdés
Valószínűleg csak én vagyok béna, de neten nem találtam semmi hasznos információt, csak olyanokat adott ki, hogy kitöltöd, és ha megadod a bankkártya adataid, akkor kiderül az eredmény. Olyan IQ tesztet hol találok, ami valós eredményt ad? Milyen költsége van?2022. júl. 8. 13:07
3/6 anonim válasza:
Akár itt is, jelöld meg a megfelelő választ és kiértékeljük:
🔘 okos vagyok
🔘 buta vagyok.
4/6 anonim válasza:
Pl. itt:
Ez nemzetközileg is elismert. Annyi vele a "probléma", hogy az online teszt csak 125-ig mér, míg a hivatalos tesztjük 135-ig, azért már fizetni kell és helyben kell kitölteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm a hasznos választ, neki ment a zöld!
2022. júl. 8. 18:15
6/6 anonim válasza:
Mensa.hu
Van egy online próba teszt, lehet náluk jelentkezni is személyes tesztírásra. Ami ugye fizetős.
Elértem az online teszt maxiumát s kaptam egy hívó levelet.
Annyira nem érdekelt, poénból töltöttem ki pár ismerőssel versenyeze. Ironikus volt, hogy az, aki a legkevésbé akarta kitölteni, tesztmaximummal teljesített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!