Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha semmiben nem...

Mit csináljak ha semmiben nem vagyok jó?

Figyelt kérdés

Nem próbáltam amúgy túl sokmindent.Viszont tényleg kb semmihez se értek.Csináltam egy szakmát amit kisujjamból kiráztam.Emberközpontú,és én nem túlságosan rajongok értük(nagyon szorongok)Amiket szerettem volna azokhoz nagyon buta vagyok,vagy egyszerűen nincs hozzá tehetségem(pl éneklés)

Kézügyességem semmi,sportolás se az én világom,cukrászat és főzés se.Tényleg semmi.Ami megy azzal nem lehet pénzt keresni.Mégpedig valamiből csak meg kell élni(ami nem épp 12 órázás gyárban)

szept. 2. 12:06
 1/2 anonim ***** válasza:
A megélhetés és a hobbi nem ugyanaz. Baromi ritka, ha valaki abból él amit szeret is csinálni. Vállal valamit amite fizikailag képes, a pénzből meg a hobbijára költ. Ezt mindenki így csinálja. Ezt tedd rendbe magadban és máris minden rendben lesz.
szept. 2. 12:19
 2/2 anonim ***** válasza:

Betanított munkásnak talán jó lezel.

Az meg más téma, hogy hobbid sincs... sok az olyan szerencsétlen.

szept. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!