Hogy létezik, hogy a fotókon boldog voltam, pedig a baratom végig átvert es csúfolkodott velem?
Hogy lehettem boldog amikor ilyesmi folyt a háttérben? Visszanézve a visszapillantótükörbe, azaz a múltra, a fotókon ragyogok. Aztán rájöttem mindenre, éreztem, hogy sántít sok minden , kezdtem hízni, es végül szakítottam.
Most ha fotózom magam, szelfizek, nem tudom előszedni azt a csillogó szemet, ragyogó mosolyt ami akkor volt.
Nem hianyzik a volt szörnyűség, csak elmerengtem a mosolyomon….
Semmi különöset nem irtam csak ami minden 2.kapcsolatban is simán előfordul.
A csaj azt hiszi meg azzal hitegetik hogy majd házasság, család gyerek meg ez komoly es ebben élnek évekig is meg stb
9 es, hát nagyon önfenyezett! Senkie se szarta, de ő, ha szakítottunk mindenkinek futott, telitömte a fejét panaszzal, ahol ő volt az áldozat, neki FONTOS volt, hogy körbefosson es mindenki neki adjon igazat!
Igazabol masokat terhelt az infókkal mert mindenkinek ciki volt, de ő erőltette, nem fogta fel, hogy ez mennyire férfiatlan, idétlen viselkedés! Minden összeveszésünk nagydobra volt verve, es habar a veszekedések a csalasai miatt voltak, amiket tagadott, es kürtölte szét, hogy ő milyen hulye nővel el együtt!
Titkon hanganyakokat keszített, amikor sorolom az erveim es szanaszet küldte. Persze akik nem tudtak semmiről, engem néztek hülyenek. De szerintem sokan tudták ezek közül, hogy felrelép, megsem szegyellte előttük! Azok meg szórakoztak. Unták magukat!
A kérdrző is. "A barátom végig átvert"
Joformán ugyanaz. Vannak ilyen éveket rabló pasik.
És néha visszanézi a képeket az ember vagy végigfuttatja magában. A kérdező csillogo szemekkel naivan volt végig, én azért ennyire naiv nem voltam. Én éreztem végig hogy vmi sántít. Kapcsolatban is. Nincsenek csillogo szemü vigyorgó képeim se vele. Csak ugye szerelmesen ott van az hogy hát a pasik nem vakok meg ilyenek ne spilázzam már túl a semmit meg minden ilyen
13 nálunk is ez ment hogy ő a tökéletes meg az áldozat ő mindig egyenes rendes korrekt szándékai tiszták feleségul akar venni(el is jegyzett egyébként)a végét is ugy csinálta hogy én akarjak szakítani, még rámsütötte hogy én csalnám őt és minden rokon engem néz sz.rba, ő meg kihozta magát áldozatnak meg maradt a tökéletes férfi szerepben.
A valóságot senki nem látta ami meg 4 fal közt ment. Erre nagyon ügyelt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!