Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy létezik, hogy a fotókon...

Hogy létezik, hogy a fotókon boldog voltam, pedig a baratom végig átvert es csúfolkodott velem?

Figyelt kérdés

Hogy lehettem boldog amikor ilyesmi folyt a háttérben? Visszanézve a visszapillantótükörbe, azaz a múltra, a fotókon ragyogok. Aztán rájöttem mindenre, éreztem, hogy sántít sok minden , kezdtem hízni, es végül szakítottam.

Most ha fotózom magam, szelfizek, nem tudom előszedni azt a csillogó szemet, ragyogó mosolyt ami akkor volt.

Nem hianyzik a volt szörnyűség, csak elmerengtem a mosolyomon….

aug. 10. 21:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy akkor nem tudtál még a rossz dolgokról és boldog voltál, szerelmes.Ez nagyon bonyolult?
aug. 10. 21:54
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csak fiatalabb voltál és szebb, és saját magad sem értékelted olyan rossznak a helyzetet, azért mosolyogtál, mert képmutatóan azt akartad mutatni, hogy te jól vagy.
aug. 10. 21:59
 3/18 anonim ***** válasza:
38%

Én olyan párommal aki végig ávert csak meg hitegetett csak meg nőzött flörtölt, es teljes bizonytalanságban éltem vele de randizni meg randizott mással így mindig csak pengeélen táncolt komolyan mondom a 4 éves kapcsolatban egyetlen fotót se csináltam.

Az egy kivétel tesom lagzija volt csak. Az egyetlen képek amirol vannak rólunk fotók. De ugy hogy ott is ráment egy csajra igy annak a csajnak a fejét kivágtam a csoportképbol és igy van egy lyukas fotóm is.

En azt látom azon a képen pl tesommal a férjével mikor álltunk mellettük, hogy egy pár aki házasodik, jövőjük van, meg mi a párok kihullója akikbol nem lesz/lett semmi.

Szóval az az ellentmondo kép mint a fekete fehér.

Házasodó párral egyképen a sz.rkapcsolatban levő pár.

aug. 10. 22:18
 4/18 anonim ***** válasza:
Jav: randizni meg NEM randizott mással, effektive nem csalt meg csak" minden más nővel azt éreztette hogy inkább kéne neki az mint én. A flörtök szemezések tapadások stb.
aug. 10. 22:20
 5/18 A kérdező kommentje:
Ha te ezt elhiszed, hogy csak flörtölt, hogy “éreztessen” akkor te ezt akarod hinni es nem szeretnélek háborgatni ebben a hitedben. Ez téged valahol melegít, hogy nem ment “végig” csak flörtölt es durván alázott.
aug. 10. 22:34
 6/18 anonim ***** válasza:
49%

Nem is tudsz háborgatni ebben a hitemben. Ő a hírére nagyon vigyáz hogy minden ismerős meg női körökben rokonoknál is a haverjai elott is (akiknek igazi szerelme párkapcsolata van)ő a hű korrekt társ az isten, az összes nő álma.

Mindenféle veszekedést balhét terrort is úgy időzített, amikor nem lát minket senki.

Ismerem minden mozdulatát is mint a tenyerem.

aug. 10. 22:44
 7/18 anonim ***** válasza:
#3-4-6 Mentálisan beteg vagy, ezt az "apróságot" nem vetted még észre? Kérdező, valóban szörnyű egy ilyen csalódás, üdvözöllek a felnőtt valóságban. Remélem, hogy találsz majd méltóbb társat.
aug. 10. 23:09
 8/18 A kérdező kommentje:

Tudom ilyen volt az exem is. Extra erzekeny volt a becsületére, mert az nem volt neki. Meg a hírnevére. A kutya se foglalkozott vele, rajtamon kívül meg a lukjai, de ő érzékenyebb volt mint egy szazadfordulós vénkisasszony.

Mindamellett hogy csalt! De meg maganak is hazudott, amikor nagy becsületesnek mondta magát még ő is hitte!

Ha tépték volna a körmeit se vallotta volna be soha soha, hogy félrelépett, neki ez élet halál kérdés volt, nevetséges, de ez van. Csak üvöltött es cirkuszolt, hogy ő megint “gyanúsítva van”

Egy igazi disznó. Meg sírni is tudott ket perc alatt pisilt a szemein. Egyszeruen hihetetlen, hogy meddig megy el valaki a hazugsaggal, aljassággal, es fölöslegesen, mert mi nem voltunk házasok, se gyerek, akkor tudott volna lépni mikor akart, megis megjátszotta a haldokló hattyút. Azt hiszem h élvezte, hogy en össze vagyok zavarodva es nem tudom mit higyjek, hogy bizonytalan vagyok, mondta is, vigyorogva, hogy nincs bizonyítékod, es h en bolond vagyok.

aug. 10. 23:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Léteznek ám pszichopaták is, bizonyára ő az lehet. Segítek, a pszichopátia jellemzői a manipulatív hajlam, az empátia totális hiánya, és az önfényezés mindenek felett.
aug. 10. 23:24
 10/18 anonim ***** válasza:
7.Miert lennék az. 10ből 9 pasi lesi a nőket itt is millio meg egy kérdés van erről a jelenségről.
aug. 10. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!