Mi volt a legrosszabb élményetek az óvodából?
Nem baj
63-ban, az oroszok alatt... felvettek minden elvtársat es elvtársnőt bárhová, ha jó párttag volt. Voltak gyárigazgatók 8 általánossal is, pl egy jó párttag edénymosogatót simán kinevezték a Mutyi Bányász Vállalat élére a 8 általánosával, amit 30 évesen azért fejezett be, mert mégiscsak durvának találták, hogy a 6 osztályos elemijével gyárigazgató legyen. Hidd el, azok az idők nem voltak túl vidámak. Sajnos a mai napig vannak nem óvodába, iskolába való, magukat tanárnak vagy óvónőnek nevező állatok. Pl. manapság lehet szaktanár végzettség nélkül is, bárki. Az sem baj, ha pedofil, vagy tolvajként elitélt gazember.
Uuristen 😱
Valaki direkt felrúgta az építőkockás váramat, elsírtam magam, nem tudtam abbahagyni, erre az óvó néni engem küldött ki, hogy viselkedjek már meg hagyjam abba a bőgést... ott voltam kint az öltözőben... és amikor visszajkött, hótt bunkó módon kérdezte meg, hogy "na most már befejezted?".
Másik, ami inkább visszatekintve gáz - az a szabály, hogy minden wc-zéshez csak egy ujjnyi papírt lehet használni. Gondolom, nem volt pénz WC-papírra, de már akkor is tudtam, hogy azzal nem lehet normálisan törölni még kisdolog után sem, szóval... stílszerűen mondva sz...tam bele ebbe a szabályba. Mondjuk nem volt belőle lebukás végül, de volt, hogy egy ilyen árulkodósjúdás beordított nekem, hogy bemószerol az óvó néninek, mert hallotta, hogy kétszer tépek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!