Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megcsonkítanád magad, azért,...

Megcsonkítanád magad, azért, hogy élhess?

Figyelt kérdés
Mint pl. vmelyik Fűrész filmben...
2010. nov. 1. 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy megtennéd-e. De szerintem te se, amíg nem kerülsz ilyen helyzetbe. Meg az se mindegy, hogy mit kéne levágni.

Szerintem nyomorékként, vakként nem olyan nagy buli az élet.

2010. nov. 1. 15:54
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Igen, kiszúrnám a saját szemed.
2010. nov. 1. 15:54
 13/21 anonim ***** válasza:
nem ragaszkodom az élethez, mert g.ci unalmas, szóval nem hiszem, hogy mindenáron. igazából attól függ hogy mennyire fájdalommentes a halál amit felkínálnak cserébe. ha az is van annyira szemétség, mint pl levágni a karom, akkor levágnám, de ha csak egy pillanat, akkor jöhet.
2010. nov. 1. 16:51
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát tuti hogy nem.. Nem tudnék úgy élni, hogy pl segítség kell hogy egyek vagy nem tudok járni. Inkább akkor meghalok.
2010. nov. 1. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:
mi értelme lenne tovább élni szenvedve?
2010. nov. 1. 18:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Valószínűleg attól is függne, hogy mit kellene le-, vagy kivágni. Bár ha elvéreznék, akkor nem biztos, hogy megtenném, inkább lemerevednék, és meghalnék.

Az sem mindegy, hogy milyen körülmények között kellene meghozni a döntést. Mert lehet, hogy egy testrész veszélyeztetné az életet, például azért, mert elrákosodott, és az orvos mondaná, hogy csak úgy élhetek tovább, ha elvégzi a műtétet. Itt lehetne gondolkodni egy kicsit, alkalmazkodni a leendő életfeltételekhez.

2010. nov. 1. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
én magam, vagy vállalkoznék-e egy kórházi csonkításra? nem ugyanaz...am szerintem nem.
2010. nov. 1. 23:57
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Ha lekellene vágni a péniszem , akkor inkább a hálál :D
2010. nov. 2. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem. Az nem érdekel ha meghalok, de a fájdalmat nem bírom.
2010. nov. 2. 12:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, mert végtagok nélkül v vakon élni rosszabb, mint meghalni. Persze csak akkor tudnám biztosan, ha ilyen helyzetbe kerülnék.
2010. nov. 2. 12:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!