Fiúk! Ti hogyan uralkodtok magatokon mikor meg látok egy szép nőt ? Nekem ilyenkor minden bajom van , hogy tanulhatnék önfegyelmet ,?? Szinte minden nőt meg bámulok , már már kellemetlen ,
Szia!
Feltehetően erős benned a szexuális vágy és stimulál a nők jelenléte.
Talán elsőként nem menj utcára csőre töltve, kisseb a feszültség ha megszabadulsz bizonyos energiáktól. Másodjára keres egy nőt, akivel a feszültséget csillapíthatod.
Az hogy megbámulsz minden nőt az nem baj, viszont generálják benned a – de meg b…sznám érzést.
Hidd el sokan így vannak ezzel, anno én is állandóan kanos voltam.
Ráadásul a lányok még rá is játszottak erre. Minibe villantottak bugyit, stb…
Ilyenkor jött jól a táska, metróújság, stb, ha le kellet szállni. :)
Pl van ízlésem és nem olyan gyakran látok olyat, aki tetszik. Csak külső ránézésre nem áll a farkam.
Kell a megfelelő hormon illatú nő, akivel minimum beszélek is ismerkedve. Mert taszít az üresség sokaknál.
Kezdjel meditálni,könyveket olvasni esetleg.
A meditáció az egy nagyon nehéz,fegyelmezett szellemi ,,edzés".Ez is én szerintem ad némi önfegyelmett.
Könyvek azok tudást adnak ,ami komolyabbá tesznek ,ha tudományról,filozófiáról komoly dolgokról olvasol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!