Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék ebben fejlődni?...

Hogyan tudnék ebben fejlődni? Miért kötődöm ennyire?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves vagyok (pár hét múlva 21), NEM volt még kapcsolatom. Mármint, volt 1 valami, de sosem hivatkozok rá kapcsolatként, mert kemény 2 hétig tartott. Röviden: 4 hónap ismerkedés után a lány teljesen megváltozott.

Nem azt mondom, hogy szükségem van valakire, mert egyedül is teljesen elvagyok, de na..

Nyitott és nagyon közvetlen vagyok. Intelligensnek tartom magam, úgy gondolom, hogy nagyon jól kommunikálok, magabiztos vagyok. Elvagyok magamnak, nem járok bulizni, nem járok sehová (konditermen kívül. :D), olvasok, visszajelzések alapján jól nézek ki, jól kommunikálok, heti szinten 4-5 alkalommal edzek és elég komolyan veszem, versenyezni is szeretnék majd később. A humorom is rendben van, adok magamra, igényes vagyok, kiegészítő, parfüm. Nem, nem azt mondom, hogy tökéletes vagyok (szimplán csak tisztában vagyok a képességeimmel), de nagyon sok idősebb nő feltette nekem azt a kérdést már, hogy "Neked hogyhogy nincs barátnőd?"

Szerintem (bár lehet hülye teória), de az legnagyobb baj velem, hogy túlzottan "jó" vagyok, nagyon tudok szeretni, ez a tipik régimódi felfogás. Virág, gesztusok, odafigyelés. Ezt pedig nagyon sokan nem értékelik, megijednek ettől, unalmasnak tarthatnak.

1 valamit megfigyeltem magamban: Nagyon hamar bele élem magam dolgokba, túl sok reményt fűzök mindenhez.

Pl.: előző eset, nem történt régen: Közel másfél hónapig beszélgettem egy lánnyal, aki nem volt hajlandó találkozni. Pár napja derült ki, hogy azért, mert bizonytalan egy kapcsolatban. Másfél hónapig húzta az agyam, hülyének nézett, már nem beszélünk. Ez történt 2 napja, és konkrétan annyira szarul érintett, mintha együtt voltunk volna és szakított volna velem, pedig még csak találkozni sem találkoztunk.

Pedig nem volt egy extra lány, érdeklődött, habár a kommunikációja nem volt a legjobb, flörtölt, jól nézett ki, teljesen átlagos lány.

Ezt a problémát szeretném kiküszöbölni, hogy ne éljem bele magam dolgokba, mert magas lóról lehet nagyot esni.. Más ott hagyta volna 3 nap beszélgetés után, ha nem hajlandó találkozni, én meg hülyének nézettem magam majdnem másfél hónapig, mégis úgy viselkedek, mint akivel szakítottak.. Konkrétan magamon nevetek, hogy lehetek ilyen pancser.

Szerintem a tapasztalatlanságom a hiba okozója, de kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre is.

júl. 8. 16:29
 1/4 anonim válasza:

Ismerős. Amikor mindennapi rutin közben bejön hirtelen egy lány a képbe, az bizony fenekestül felforgatja a dolgokat. Mindenképpen tapasztalat kell neked. Nyiss jobban a világ felé, barátok, hobbik, közösségek, társassport. Még ha annyira nem is vonzz csak menj el, próbáld ki, hátha.

Nekem volt olyan hogy másfél évig gyakorlatilag nem beszéltem nővel, anyámon kívül. És ez addig fel se tűnt, amíg egy bombázó csaj feltett egy kérdést az utcán, nálam meg így elment a kép. Nem tudtam válaszolni egy egyszerű kérdésre..

Vagy a másik ötletem az a full grind. Kilépsz az utcára első 20 nő: telószám/insta vagy egy erős nem -ig meg sem állsz. Ha 20-ik után még nem szúrtad tökön magad az lvl 1. Onnan indul az ismerkedés.

júl. 10. 15:54
 2/4 anonim válasza:
Általában hol vagy honnan ismerkedsz?
júl. 10. 23:06
 3/4 A kérdező kommentje:

1#

Azzal nincs probléma soha, hogy vadidegen emberekkel kell kommunikálnom. Talpraesett vagyok, megállom a helyem bárhol, kommunikációmmal pedig soha nem volt probléma.

Ez a 20-as telószám/insta dolog nem rossz ötlet.. :D Mindenképp tapasztalat kell, ezt én is latom, erre pedig tökéletes ez.

2#

Ritkán szoktam.

Élőben odamentem már pár lányhoz, de kiszámíthatatlanok. Mosolyog rám, minden, erre odamegyek és "Bocsi van barátom."

De ez a másfél hónapos sztori, ami történt velem, ez pl online volt, valahogy összesodort minket az élet..

júl. 11. 18:59
 4/4 anonim válasza:

#3 majd a tapasztalataidat mondd el légyszíves :D

amúgy nem arra gondolok hogy rosszul beszélsz, hanem ugye azt írod lone wolf-ba nyomod.

Na erre mondom, ha jön egy jó csaj, akkor az atombomba. De ha mixed baráti kör(ök)ben vagy, akkor könnyedebb a szitu. (hacsak nem ő életed szerelme)

júl. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!