Halálosan gyűlölöm az indonézeket! Velem van a gond?
21-es. Történetesen én is Mi Hazánk szavazó vagyok, de ők nem gyűlölnek senkit faji alapon. Azt mindenki látja, hogy a kisebbséggel van probléma, csak az emberek ezt általában nem hajlandók elismerni. Ami nagy gond, mert ugyanazt a büntetést másképp fogják fel. Egyébként is más a kultúrájuk, amivel kezdeni kellene valamit, mert emiatt vannak problémák.
Ja igen, kezdenek is, például segélyeket kapnak, de ez nem megoldás. Ez a kérdés főleg a migránsok miatt is aktuális lenne. A Mi Hazánk Mozgalom nem szélsőséges, nem gyűlöletet sugároz, csak kimondja az igazságot.
Vagy mindenki láthatja, mi történik Franciaországban, mert ez konkrétan jó példa arra, hogy mennyire határtalan az emberi butaság. Ott is a jobboldali pártot fasisztáknak tartják, ezért a többi párt összefogott ellenük. Nem tudom, mennyire ismeritek a Antifa pártot, de ők is kormányra kerültek a kormányfő ostobasága révén. Az Antifa migránsokból álló agresszív csoport, akitől mindenki fél, nagyon rossz hírük van. Most ők is bekerültek a kormányba és már meg is fenyegették a francia zsidókat.
A tanulság, hogy ha egy párt háború ellenes, még nem fasiszta, vagy ha nem örül a migránsoknak, akkor sem. Sokkal veszélyesebbek az agresszív migránsok, akiket meg védenek a kormányok. De most meglátjuk, mi lesz Franciaországban. Még a háború sem lehetetlen.
25-ös. Azért nem minden migráns agresszív szerencsére. Franciaországban szerintem palesztinok vannak, akik rokonszenveznek a HAMASZ-szal. Ezt valahol meg is tudom érteni, hiszen mindenhonnan jönnek menekültek, Izraelben meg ráadásul igazi háború van. Azért viszont minden elismerésem, hogy a franciák az ellenségüket beszavazták a parlamentbe. Nekik sem adnék Nobel-díjat.
Szerintem a migránsokkal az a legnagyobb baj, hogy idegenek. Az idegenekkel nehéz megbarátkozni, egyszerűbb utálni őket. Én sem szeretem őket, mert félek tőlük, akkor is, ha tudom, hogy barátságosak. Szerintem sokan vannak ezzel így. Nincs is ezzel baj, de gyűlölni nem szabad, mert az kizárja, hogy megbarátkozzunk.
A libsik alapötlete nem volt rossz, hiszen kellenek a fiatal munkások, de nem gondolták át, hogy mi lesz a következmény. Angliában pont a libsiknek kellene megoldani a migráns problémát, amire külön kíváncsi leszek. Emiatt lesznek mindenhol jobbos konzervatív kormányok. Ők esetleg meg tudják oldani, ha a nép nem tekinti őket fasisztáknak és mernek rájuk szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!