Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Halálosan gyűlölöm az indonéze...

Halálosan gyűlölöm az indonézeket! Velem van a gond?

Figyelt kérdés
jún. 30. 18:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom igen, mivel ép lelkületű ember nem gyűlöl halálosan egy bizonyos népcsoportot. Például én sem szeretem a cigányokat, de ez részemről annyiban nyilvánul meg, hogy igyekszem elkerülni őket.
jún. 30. 18:45
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen veled van.

De miért utálod őket? Más ázsiai népcsoportokkal nincs bajod például a kínaiakkal, japánokkal? Ha nincs akkor miért pont az indonéz embereket utálod?

jún. 30. 19:30
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Ők sem szeretnek. 275 millió az egyhez képest...
jún. 30. 20:31
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Miert mit vétettek neked?
júl. 1. 06:58
 5/26 A kérdező kommentje:
Egy buta, Nobel-díjtalan népség, aki utálja Izraelt és még a VB-re sem jutottak ki.
júl. 1. 15:43
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
és ezt egy modern, felvilágosult, sokat látott és tapasztalt prolihisztor írja, emberek! figyeljünk rá!
júl. 1. 15:46
 7/26 A kérdező kommentje:
Én magyar vagyok, a Föld 9. legerősebb útlevelével és a legjobb válogatottával rendelkezem!
júl. 1. 16:49
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyémántot vág az útleveddel, vagy mi?
júl. 1. 16:50
 9/26 A kérdező kommentje:

Hatodik!!!

[link]

júl. 1. 16:54
 10/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem te meglehetősen buta vagy, ha elhiszed, hogy mi valami kiemelt nép vagyunk, de még ha így is lenne, akkor sem lenne okod minősíteni őket, mert nem gondolja mindenki mindenről ugyanazt. Mellesleg az útlevélre és a válogatottra hivatkozni meglehetősen vakmerő... Azt is gondolom, hogy egy csomó, nálunk jóval fejlettebb ország nem jutott ki, és Nobel-díjasa sincs. Ez nem az átlagos intelligenciát takarja, semmi köze hozzá. Elég sokan olyan sötétek, mint az ágyú. Az oktatási rendszer a béka segge alatt van. Az indonézek megtanultak angolul, talán jobban is, mint Orbán Viktor, vagy te.
júl. 2. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!