Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Halálosan gyűlölöm az indonéze...

Halálosan gyűlölöm az indonézeket! Velem van a gond?

Figyelt kérdés
jún. 30. 18:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom eldönteni, hogy ez trollkodás, vagy valóban komolyan gondolja a kérdező...🙄 Amennyiben utóbbi, hadd gratuláljak elsőként a kivételes érvelési technikádhoz. Soroljam az érvelési hibáidat, kérdező? Egyáltalán tudod, hogy mi az az érvelés, és milyen érvelési hibák léteznek?😂 Ennyit a nagyraméltó tudásról és tájékozottságról.
júl. 3. 21:20
 12/26 A kérdező kommentje:
Nővérem boxol!
júl. 4. 03:39
 13/26 anonim ***** válasza:
💪💪
júl. 4. 18:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
12. Cipőt?
júl. 4. 19:19
 15/26 Avair2010 ***** válasza:
100%

#3 A nem szeret és a gyűlöl közt elég komoly jelentésbeli különbség van.

És akkor a válaszom a fenti kérdésre: lehetséges, hogy nem szeretnek, amennyiben tudják, hogy a magyar nép mennyire szeret szemetelni, de kötve hiszem, hogy gyűlölnek is. Én meg tisztelem Indonéziát és felnézek rá mind a gazdasági helyzete, mind pedig a törvényei miatt. Aki úgy gyűlöli őket, hogy még nem adtak rá okot neki erre, az meg nem is érdemes szeretetre, de még tiszteletre se.

júl. 5. 17:29
 16/26 Avair2010 ***** válasza:
100%
Ja, bocs, 15. vagyok. A fentiek egyike se konkrét válasz a kérdésre az előző kommentemből, csak közvetett. Ha nem adtak elfogadható okot a gyűlölködésedre, akkor bizony veled van ám a baj fiacskám.
júl. 5. 17:32
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondd már meg, hogy az ilyen troll kérdésben mi a poén?
júl. 7. 03:02
 18/26 Meton ***** válasza:
100%
A kérdező egyfajta felsőbb rendűségre hivatkozik, ami ma már nem divat, de tudományosan is megcáfolható. Csak emberek vannak, akik különböző helyen születnek, ezért lesz az egyik magyar, a másik meg indonéz, vagy ezért lesz barna a bőrszíne. De amúgy egyformák vagyunk. A környezetnek is van hatása, eleve nem mindegy, hogy milyen az emberek táplálkozása. A vallásnak is megvan a maga hatása, mert befolyásolja az emberek érdeklődését. Szóval vannak különbségek, ez igaz, de nem az a meghatározó, hogy kik a szülők. Na jó, a genetika miatt számít, de ha felcserélnék az indonézeket a magyarokkal, akkor mi lennénk olyanok, mint az indonézek.
júl. 7. 11:24
 19/26 Meton ***** válasza:
100%
Másképp fogalmazva, egy dzsungellakó bennszülött valószínűleg nem lesz atomfizikus, ellenben lehet jó vadász, mert más dolgok érdeklik.
júl. 7. 11:28
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig a pirézekkel vagyok így. Amióta csak hallottam, vagy olvastam róluk mindig csak rosszakat tettek velünk. Ezért gyűlölöm őket, legszívesebben megfojtanám mindegyiket egy kanál vízben! Főleg, hogy még le is tagadtatják a létezésüket, na az koborító.
júl. 7. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!