Szigorú anya miatt lehetek biszex?
Tudom, hogy szeret, de szigorú velem. És kiabált is velem.
Lehet, hogy ez miatt tetszenek a nők is?
Mert szeretnék férjet, de tetszenek a nők és lányba voltam már szerelmes, de fiúba még nem.
Hát mind vallásos szülők gyermeke én úgy gondolom, hogy simán lehet hogy közre játszik benne sőt több mint valószínű.
A férfiak szinte sosem vonzottak még is nagyon sokáig heteronak hittem magam, mert úgy magyarázták a szüleim állandóan, hogy olyan nincs hogy valaki a saját neméhez vonzódik, hogy én is azt hittem ilyen nincs.
Miután rájöttem mi az ábra évekig biszexnek hittem magam, de úgy hogy ösz visz egy férfival volt dolgom eddig s azóta se vonzott egyik sem s azzal a férfival sem éreztem magam úgy soha mint lánnyal így még én sem tudom a mai napig, hogy mi vagyok még úgysem, hogy már nem a szüleimmel élek, de már annyira nem is érdekel, hagyom hogy minden történjen a maga módján.
Szóval simán lehet.
szerintem valójában mindegy, hogy emiatt vagy sem.
biztos, hogy legfeljebb emiatt IS, szóval legfeljebb közrejátszhatott, de mi van ha igen, és mi van, ha nem?
Velem baromi szigorúan bántak, annyira, hogy már 10 éve nem is tartom velük a kapcsolatot. Toxikusak.
Mégis a f,szt szeretem és hetero vagyok.
Nem így működik ez a vonzalom dolog.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!