Ha az elmúlt 10 évben, gyakorlatilag alig voltak barátaim akkor most mentálisan erős, vagyok vagy gyenge?
Ha az időm nagy részét, egyedül töltöttem, a magány érzés ellenére, akkor most mentálisan erős vagyok vagy gyenge,
Szokták, mondani, hogy azok akik egyedül vannak legtöbbször, azok milyen erősek... de közben gyengék is ha nem küzdenek annyira céljaikért (mert ugye a magány okozta fájdalom, az nehezíti a motiváció találást)
30F
Egy hajó egyenesen északnak megy, majd 35perc múlva 35 fokkal jobbra kamyarodik, majd újabb 45perc múlva balra, 65 fokkal fordul.
Az irànyokat menetiràny szerint értjük, a hajó végig egyenletes sebességgel haladt.
Hàny éves a hajós kapitàny?
Remélem felfogod az asszociàciót.
Kérdező, évekig nekem is csak haverjaim voltak hébe hóba mind csak rövid ideig tartót legelején amikor részem volt velek. Őszintén csak érdek haverjaim voltak úgy hogy fel adtam és nincs személyiségem alapvetően üresnek érzem magam, nekem csak az marad
meg a két állatom mint barátaim és messziről netes barátaim 1 2 és itt a gyakorin vannak nekem, neten írásban tudok írni és nekem elég megtanultam élek így ,már megszoktam. Egyébként én mind kettő vagyok gyenge és erős 24/F
Bármelyik lehetsz.
A motiváció belülről jön, a társas helyzetnek szerintem semmi köze hozzá. Hasonló cipőben járok én is. Szerintem ami gyenge bennünk, az a kapcsolatok fenntartásának képessége. Rövid távon elbeszélgetek bárkivel, akár írásban, akár szóban. Évek óta tartó vagy gyerekkori barátságom nincsen. Fogalmam sincs, hogy mi lehet az a varázs, ami a barátokat hosszú évekig együtt tartja.
A motivációval nincs gondom, új céljokat tűztem magam elé, azok hajtanak előre. Abban erős vagyok.
Én erősebbnek tartom magam sokaknál, akik körbeveszik magukat emberekkel és valamiért mégis sokan közöttük alkoholisták, drogosok, nyugtatókak szednek stb. Ennyit arról, hogy a látszat barátságok megoldják a problémákat.
Nekem sosem volt szükségem semmilyen tudatmódosító szerre, jól tudom érezni magam és stabil vagyok mentálisan. Tudom, hogy az,hogy jól legyek, azért nekem kell tenni és teszek is mindennap magamért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!