Gyermekkorban miért volt minden olyan jó és izgalmas?
Értem én, hogy; újdonság, érdekesség, felfedezés, stb… volt anno, de hogy annyira, hogy felnőttkorára az ember már egy kicsit se tudja szeretni még a hobbijait sem?!?!
Én 15 éves koromig szerettem néhány dolgot és azóta sem tudok élvezni semmit sem. De tényleg, semmit. Sem zenét, sem filmet, sem sorozatot, sem kirándulást, sem a kockulást. Mindezeket imádtam még 7 évvel ezelőtt. Mi történt velem? Küzdök azzal, hogy felébresszem a bennem szunnyadó gyereket, aki ha meglátott egy tál gabonapelyhet és egy játékot, elvolt fél éjszakán át, majd reggel úgy kelt, mint aki kialudta magát annak ellenére, hogy csak 6 órát aludt. A múlt éjjel pedig rohadt jó volt!
Most mi van? Megeszem ugyanazt a gabonapelyhet, hányingerem lesz, lejátszom a játékot, de már a felénél bealszom, majd reggel arra kelek, hogy hulla vagyok. Mi bajom van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!