Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gyermekkorban miért volt...

Gyermekkorban miért volt minden olyan jó és izgalmas?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy; újdonság, érdekesség, felfedezés, stb… volt anno, de hogy annyira, hogy felnőttkorára az ember már egy kicsit se tudja szeretni még a hobbijait sem?!?!

Én 15 éves koromig szerettem néhány dolgot és azóta sem tudok élvezni semmit sem. De tényleg, semmit. Sem zenét, sem filmet, sem sorozatot, sem kirándulást, sem a kockulást. Mindezeket imádtam még 7 évvel ezelőtt. Mi történt velem? Küzdök azzal, hogy felébresszem a bennem szunnyadó gyereket, aki ha meglátott egy tál gabonapelyhet és egy játékot, elvolt fél éjszakán át, majd reggel úgy kelt, mint aki kialudta magát annak ellenére, hogy csak 6 órát aludt. A múlt éjjel pedig rohadt jó volt!

Most mi van? Megeszem ugyanazt a gabonapelyhet, hányingerem lesz, lejátszom a játékot, de már a felénél bealszom, majd reggel arra kelek, hogy hulla vagyok. Mi bajom van?

jún. 25. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tini korban realizálodik az agyban hogy az élet nem is olyan egyszerű mint annó a gyerekkorban. Én is így vagyok vele mint te. Túl kell élni.
jún. 25. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tini. 22.6 éves vagyok. Sajnos…
jún. 25. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de írtad hogy 15 éves korig élvezted az életet. Tini korban vagy akár 20 évesen kezd előjönni a gondolat hogy az élet nem is olyan egyszerű.
jún. 26. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az sem volt olyan "jó"
jún. 26. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Hahahaha.:D Üdvözöllek a valóságban, ez is a felnövés része. És vannak ám jó és új dolgok (emellett kihívások) felnőttkorban is. Ha pedig demotivált, depressziós vagy, fordulj pszichológushoz. Remélem pár év múlva már azon fogsz gondolkozni, hogy hogyan teremtsd meg a saját gyerkőcödnek/gyerkőceidnek a boldog gyerekkort.
jún. 26. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Én nem akarok gyereket. Nem akarok semmit.
jún. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!