Sokszor azt érzem, hogy egy üres lyuk van bennem. Miért?
Az elmúlt évben sokszor éreztem azt, hogy van egy üres lyuk bennem, mintha valami hiányozna.
Ez az érzés az elmúlt hetekben felerősödött, de alapból soha nem értettem, ezt miért érzem. Az iskolában ez nem befolyásol semmit, ugyanúgy viselkedek, viszont otthon sokkal elhidegültebb vagyok, magamba húzódok mikor csak lehetőségem van rá. Ez az üresség érzés elkezdett engem zavarni, emellett befolyásolni. Nem tudom mire vélni ezt, hogy alapból mi ez, és miért érzem. Arra gondoltam, talán azért, mert mostanában sok romantikus sorozatot nézek (párkapcsolatot viszont sosem állt szándékomban bárkivel létesíteni, mert senki iránt nek éreztem vonzódást eddig életemben.), és e miatt elkezdem néha magam magányosnak érezni, annak ellenére, hogy ott vannak a barátaim velem. Ez az üresség érzés sok negatív gondolatot is kiváltott belőlem, sokszor az életemen gondolkodom (nem tagadok, volt egy alkalom mikor rendesebben elgondolkodtam az öngyilkosságon, annak ellenére, hogy tudom hogy úgysem tenném meg ezt soha.)
Nem tudom ezt az egészet mire vélni, miért van ez? Mit tudok ellene tenni?
Ha csaj vagy én szivesen betömöm egy időre. :D
Amúgy nem igazán jött át milyen érzésről beszélsz, de ha úgy gondolod hogy senki és semmi nem érdekel és csak úgy létezel bele a világba akkor kéne kis elvonulás. Meg kéne nézned mi az ami kicsit is tetszik vagy jó érzéssel tölt el, vagy ahol szívesen lennél, megnéznél stb. Ha találsz ilyent akkor azt kéne kitalálni hogy ebből hogyan csinálhatsz valami olyasmit ami sokkal érdekesebb a számodra. Ez lehet tárgy állat emberek vagy események. Az érzéseidet te érzed és csak te tudsz róluk beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!