Miért jó egyáltalán lánynak lenni?
Na pont ezaz. Mindenki Belle Delphine kategóriás cicákról álmodik miközben elhízott antisport és elhanyagolt külsővel bír, a személyisége vonzereje pedig egy kavicséval vetekszik.
Rakd rendbe a külsőd! Aztán a személyiségeddel meg tudod fűzni.
A külső 1 hónap munkával is nagyon nagy mértékben javítható.
Azt írja az előző, hogy azért szeret nő lenni, mert a férfiak testileg lelkileg gyönyörűek, jó hatással vannak a női közérzetére, izgalmasak, én mondom, hogy még talán az egészségére is.
Igen, ez biztos hogy így van, ez egy nagy igazság lenne akkor, ha megis lehetne őket kapni.
De sajnos nem így van. Ma egyre nehezebb férfit kapni.
Valóságos csoda, ha sikerül valakinek egy férfival kapcsolatba kerűlni.
Már már néha olyan érzésem van, hogy a férfiak talán még élvezik is, hogy a nők szenvednek a férfihiány miatt.
"Már már néha olyan érzésem van, hogy a férfiak talán még élvezik is, hogy a nők szenvednek a férfihiány miatt."
Olvasva az itteni incel kérdéseket férfitöbblet és társai nekem nem ez jön le.
Egyébként pedig az én tapasztalataim szerint a nőknek olyan pasi kell aki nem rohan utánuk.
53.
Nem a nők szenvednek férfi hiány miatt, hanem fordítva.
A férfiak szenvednek a nő hiány miatt, és szerintem egy kicsit még talán élvezik is ezt a helyzetet.
A nők szerintem tisztába vannak vele, hogy ma egy férfinek iszonyatosan nehéz nőt kapni.
Ha nem feltűnően jól nézel ki, és nem vagy szuper jó pasi, akkor nagyon pici az esély.
54#
Egy csaj megosztotta velem a kanokkal való beszélgetéseit egy társkeresőn. Nem hittem volna ha nem a saját szememmel látom hogy mennyire retardáltak, önzők, aljasak, követelőzőek, nagyképűek, önérzetesek, és hitványak ezek az emberek. Elég nagy tömegben vannak ezek a kanok akiket nem neveznék férfiaknak. Nem tíz, nem húsz, nem száz, hanem sokezer vagy tízezer ilyen retardáltról beszélhetünk. Ezek miatt nők tömegei törlik magukat a társkeresőkről. A szexrandi régen kiírta a felhasználók arányát mert akkor még korrektek voltak. 200 ezer férfi regisztrációra jutott 16 ezer női regisztráció... Ennek persze kb 20-30% a volt leszbi vagy olyan biszex aki csaj nőt keresett magának.
Szóval lesújtó a helyzet és nagyrészt ez az oka hogy ennyi kan nem kap nőt. Az meg hogy a férfiak nem kapnak nőt pedig gyakran azért van mert a nők azt hiszik hogy a férfiak is olyan retardált agresszív barmok mint a kanok... :D
És ezmiatt sajnos az sem kap, aki normális, mert nehéz elhinni, hogy rendes férfi is van.
Kevés, de van.
Hát én azt mondom a férfi az elszántabb tud lenni példa:Hitler, Sztálin, Kim Dzsong Un. kevés női diktátor volt mondhatni nem is volt, az én nemem ebben jobb hogy tobzódunk az elmebetegekből.
De amit nem értek hogy a divattervezés meg úgy kvázi az egész divatiparág a csajokra van beállva ott annyi kollekció van hogy az hihetetlen, fiúknak mi van? Semmi az ég egy adta világon. Semmi.
57.
No igen.
Ha a legnagyobb vezetőket nézzük, akkor mindenképpen a férfiak a dominánsak.
Társkeresésben, pàrválasztásban viszont a nőké a világ.
Itt a nő szava a döntő.
Mindíg ő választ.
Amelyik férfit nem akarja, az lehet akár Dubaji csúcs miliárdos is, nem tud tenni semmit.
Ez mostanság főleg nagyon kiéleződött.
Amit a nő akar, az lessz.
Aki férfiként nem 9-10 pontos, jóképű, sármos férfi, azt gondolkodás nélkül kukázzák.
Van mos férfiből választék bőven, és egyre szebbek a férfiak is.
Rengeteg kondi és fitnes terem, férfi kozmetikai szalonok, férfi bőrápoló krémek, hajfestékek, férfi manikűr, pedikűr, pocakra zsírbontás, stb.
Szépülnek a férfiak most nagyon.
Miért nem ír ide egy nő sem, hogy a nőknek mi a véleménye erről az egészről?
Az ilyen témáknál miért lapulnak mindig a nők, S eltűnnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!