Miért jó egyáltalán lánynak lenni?
Tàrskeresés szempontjából mindenképp előnyös nőnek lenni.
Én úgy látom, hogy ma a nők a társkeresés gerinc vonala.
Minden esetben a nő kezében van a döntés. Az a férfi ma a szerencsés, aki egy nőnek megtetszik, és a nő megpróbál kezdeményezni.
Csak ebben az esetben lessz ma egy férfinek kapcsolata.
Ma, középkorú férfiként úgy látom, hogy szinte teljesen le vannak degradálva a férfiak. Pl nagyon fontos lett a külső. A legfontosabb.
Ma nagyon jól kell kinézni egy férfinek ahhoz, hogy egy nő belekössőn, illetve elfogadja párjának, és kapcsolatba kerüljön vele.
Nagyon nehéz ma a szexuális kapcsolat. Egy igazi kiváltság és dicsőségnek számít az, ha egy férfi foglalhozhat ma egy nővel.
Nagyon meg kell manapság ezt becsülni, akinek ez megadatik.
Akinek van nő az életében, az nyugodtan képzelheti magát Istennek.
1 előnyt feltudok sorolni ha csak nem vagy valami nagyon csúnya.
Kb akkor szexelsz amikor csak akarsz.
Még mondjuk pasikból van nem egy olyan, aki csak akkor jut szexhez ha fizet érte.
Ha esetleg valaki nem jött volna rá hogy a szextárskersözök jó 80%-a miért férfi.
És a szüzesség kapcsán mért van az, hogy nőkből vagy lányokból ételezés kérdése. A lányok 95%-a már nem szűz 16 éves koráig még
ezen a fórumon is jó pár ezerszer felemlegetik, hogy 25 elmúltam és szűz férfi vagyok.
Na most a kinek jó vagy rossz ilyenből csak nézőpont kérdése.
Ugyanis ez általam előbb említetek nem azért maradtak szüzek, mert azok akartak maradni hanem kényszerböl.
Ha csak nem néz ki valami k.....a jól a srác 16- 20 évesen.
Mivel egy fiatal férfinek nincsenek egzisztenciális dolgai mint kocsi, lakás... nem tud a lánynak fizetni se nyaralást, se wellnesst.
Még pénze sincs.
Ilyen alapon egy fiatal férfi jelentős hátrányban van egy fiatal növel szemben.
Még a lánykáknak 16- 20 évesen van a legmagasabb értékük a férfiaknál.
A férfiaknál ez pont fordítva van. A legtöbb lány szoba sem fog állni egy olyan fiatal sráccal akinek nyilván nincs még egzisztenciája meg anyától kér pénzt.
Szóval mindenki döntse el ezt magának.
A porszívót vagy a mosógépet mind a 2 nem betudja kapcsolni.
És ebben a hsz-ben semmi rosszindulat nincs.
Szép napot.
Ez így van.
Majdnem ugyanezt írtam a 11- es hozzászólásomban.
Sokkal több férfi kűzd szexualitás jellegű problémával mint nő.
Sokkal több a kielégületlen férfi mint nő.
Arról nem beszélve, hogy ha egy nő csak egy kicsit is kinéz valahogy, akkor az talál férfit, ha akar.
Egy férfi viszont hiába akar, ez még sajnos nem garancia arra, hogy kap is.
Beszéltél a fizetős szexről.
Azt inkább hagyjuk. Ezek a nők tudják, hogy aki hozzájuk elmegy, az kellőképpen ki van éhezve, hisz azért megy el oda. Ők ehhez mérten viselkednek. 10 perc alatt orgazmushoz juttatják a férfit, és ennyi. Ezt otthon is megtudja csinálni mindenki, teljesen ingyen.
Úgyhogy egész más a női lét, mint a férfi.
Én iszonyatosan bánom, hogy nem nőnek születtem.
El sem tudom mondani, hogy mennyire.
Persze férfinek sem annyira rossz, ha iszonyatosan jól nézel ki. De csak akkor. Csakis akkor.
Ha a férfi sármos, izmos, 190 magas, akkor tapadnak a nők, mint légy a légypapírra.
Érdekes, hogy inkább arról beszélgettek, hogy miért rossz férfinek lenni, nem pedig arról, hogy miért jó nőnek.
Lehetséges, hogy úgy fogtok meggyőzni, hogy mindkét nemnek rossz valamiért. Az is érdekes, hogy a szexre van kiélvezve szinte az összes válasz.
"Az is érdekes, hogy a szexre van kiélvezve szinte az összes válasz."
Mivel a férfi nő kapcsolatban a nő dönt a szexről. Az esetek 90%-ában.
Most komolyan arra kéne válaszolni, hogy milyen férfiként porszívózni vagy mosogatni ?
Jó oké persze férfiként lehetsz kopasz meg borotválkozni sem kell akkora területen. De ez nem egy akkora előny.
Talán az, hogy a férfiak a 30-as éveikben lassabban veszítenek az értékükből.
Más nekem nem ugrik be.
Előnyben vagytok fizikailag, magasabb pozíciójú munakhelyek megszerzésében meg úgy karrierlehetőségekben is. Nem menstruáltok, nem kell 0-24-ben szépnek lennetek, nem kell magassarkút hordanotok, ha kiöltöztök, érzelmi szinten sokkal stabilabbak vagytok, nincs akkora rivalizálás férfi-férfi között, mint nő-nő között. Mi ellenségeskedünk egymással, ti meg olyanok vagytok, mint a testvérek.
Ez csak pár példa, még folytathatom, ha kell...
"Előnyben vagytok fizikailag"
De hátrányban vagyunk esztétikailag.
"magasabb pozíciójú munakhelyek megszerzésében meg úgy karrierlehetőségekben is"
És nekünk kell egy csomó olyan nehéz, veszélyes és undorító munkát is végeznünk, amit ti nem akarok.
"Nem menstruáltok"
De nem is tudunk magunknak gyereket szülni.
"nem kell 0-24-ben szépnek lennetek"
Neked sem. Ez a saját döntésed, mert még akarsz felelni.
"nem kell magassarkút hordanotok, ha kiöltöztök"
De kell nyakkendőt. Sőt, borotválkozni is minden reggel.
"érzelmi szinten sokkal stabilabbak vagytok"
Viszont sokkal érzéketlenebbek vagyunk.
"nincs akkora rivalizálás férfi-férfi között, mint nő-nő között"
Már hogy az ördögbe ne lenne, a 10% jó pasinak jut a jó nők 80 %-a.
"Mi ellenségeskedünk egymással, ti meg olyanok vagytok, mint a testvérek"
Igen, vagyis néha egy nevetséges apróság miatt is egymásnak esünk.
Összegezve, egy hisztis csipa vagy, aki csak a saját problémáit látja, de fogalma nincs az őt körülvevő világról.
Ha oda állsz egy fiatal férfi elé aki mondjuk 17-18 éves és elmondod, hogy olyan 30-35 éves koráig amíg valamilyen egzisztenciája nem lesz lefogják szarni a nők.
Mert egy nő elvárja, hogy legyen lakás, kocsi. Vidd utazni, Olaszország, Svájc, Jordánia...stb Igen 2 barátnőm is volt nem fejből találom ki ezeket.
Akkor szerinted vigasztalni fogja az amiket felsoroltál.
Legalább egy minimális valahol van egy szoba konyhám ingatlan nélkül.
Egy nőt sem fog érdekelni. Ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!