Miért jó egyáltalán lánynak lenni?
"akinek nagy, az meg kiteszi oldalra"
És ha leszakad? xd
Le nem szakad azért no.
De ismertem olyan lányt, akinek annyira lógott a melle, hogy lelógott a derekáig, és ülve tudta a bimbójával a csiklóját izgatni.
A jelentős túlsúly mindkét nemnek átok.
Úgyhogy teljesen mindegy.
Oké, eddig nem sok válaszoló adott valóban a kérdésre választ, megpróbálom őket figyelmen kívül hagyni.
Nekem személy szerint a legnagyobb vágyam, hogy anya legyek, persze-persze borzasztó nehéz lesz néha, de akkor is csodálatosnak tartom. A legnőiesebb dolog, ha valaki anya. Ezt szeretem például abban, hogy lány vagyok - hogy anya lehetek egyszer.
Szeretek tipikus lányos dolgokat csinálni, amit a fiúk nem szoktak, pl szeretem a "csajos" filmeket/könyveket.
Jólesik, amikor udvariasak velem csak azért, mert lányból vagyok. Tudom jól, hogy meg tudnám várni, hogy átmenjen előbb a fiú az ajtón, vagy el tudnám vinni azt a két széket A-ból B pontba, de hálás vagyok, ha előre engednek, vagy kiveszik a kezemből a cipelnivalót.
Meg úgy általánosan, amik az évszázadok alatt kialakultak női feladatokként (ház körüli munkák és gyereknevelés), az nem véletlenül alakult ki úgy, ahogy van. Egy férfi általánosságban nem a házimunkákban a jó, pont úgy, ahogy én sem szívesen mennék férfimunkát végezni.
Persze kinek mi, nekem személy szerint ezek azok, amiket jónak találok.
Igen, nekem is van egy csomó dolog, amit nem szeretek a lány létben, de itt pont az ellenkezője volt a kérdés, úgyhogy ezeket hagyom is, azokból úgyis tud eleget a Kérdező.
És sosem lesz semmi sem tökéletes, a fiúknak is megvannak a saját nehézségeik, szerintem egyik sem jobb a másiknál, férfinak is, nőnek is megvan az előnye-hátránya.
Kérdező, remélem találsz egy olyan közösséget/társaságot, amiben nem néznek le, amiért lány vagy, és sok olyan dolgot, ami miatt szeretni fogsz lánynak lenni!
Nyáron ebben a nagy melegben kifejezetten jó ha lány vagy. Olyan ruhát veszek fel amilyet akarsz és senki nem néz le miatta.
Fiúként nem tudnál ilyen melegben crop topot fel venni, rövideket stb. a félmeztelen meg nem opció, nem az őskorban vagyunk. prolis.
Arról nemus beszélve, hogy nőknekvsokkal változatosabb az öltözet.
Egy férfinek mi van.
Farmer nadrág, ing, vagy 3 gombos nyakas póló, vagy sima póló, aztán ki is merült.
Sokkal lazábbak, lengébbek a női nyári dolgok, jobban elviselhető a hőség pl.
Nagy melegben egy nőnek szexi a szandi, főleg ha szép a lába.
Egy férfi szandálba, na az meg a világ szégyene.
Le parasztozzák.
Ez van sajnos. Kinek mi jutott, azt kell elviselni, egy életen át.
Én azért szeretek férfi lenni mert a lányok érdekelnek de nagyon. Testileg lelkileg. A legtöbb lány gyönyörű és izgalmas és jó hatással van a közérzetemre. De az érvényesülés más kérdés. A nők előtt számos út áll ami a férfi előtt nem, de fordítva kicsit más a kép. Egy nő könnyedén ki tudja használni a külsejét és a testét az előbbrejutáshoz. Ez lehet a legegyszerűbb prostitúció és az is ha jó családba házasodik be. Sok lány él ezeknek valamilyen formájával és a férfi aki az igavonó barom szerepét játssza számára előnyös üzletet köthet. Szerintem ez a dinamika ami érdekes.
Van a másik út amikor nemtől függetlenül mindenki egy egyéniség/személy/munkavállaló/önálló entitás stb. Választasz egy szakmát egy életutat és megpróbálsz érvényesülni bármilyen nemű is vagy. Majdnem ugyanazt megteheted.
Az anyaság viszont egy olyan valami amit pl csak a nők élhetnek át. Állítólag az egy nagyon különleges állapot.
Azt írja az előző, hpgy azért szeret férfi lenni, mert a nők testileg lelkileg gyönyörűek, jó hatással vannak a férfi közérzetére, izgalmasak, én mondom, hogy még talán az egészségére is.
Igen, ez biztos hogy így van, ez egy nagy igazság lenne akkor, ha megis lehetne őket kapni.
Igen, akkor ez valóban így lenne.
De sajnos nem így van. Ma egyre nehezebb nőt kapni.
Valóságos csoda, ha sikerül valakinek egy nővel kapcsolatba kerűlni.
Miért lett ennyire kegyetlen és szívtelen a világ, hozzánk férfiakhoz ????
Már már néha olyan érzésem van, hogy a nők talán még élvezik is, hogy a férfiak szenvednek a nőhiány miatt.
Erről a melegről meg ne is beszéljünk.
Alig van némelyiken ruhadarab.
Szinte látom ahogy gondolják magukba, hogy "szenvedjetek csak te kis köcsög férfiak".
Úgysem kaptok sokan, /sajnos nagyon sokan/, semmit.
Szex ma csak a nagyon jóképű, nagyon sármos, 10 pontos testalkatú férfiaknak van.
Akik igazàn jól nèznek ki, csak azok rugnak labdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!