Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért jó egyáltalán lánynak...

Miért jó egyáltalán lánynak lenni?

Figyelt kérdés
Nem szeretem, hogy lány vagyok, semmi előnyét nem látom. A férfiaknak minden annyival jobb...

jún. 16. 22:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%

"Előnyben vagytok fizikailag,"

Az csak arra jo hogy elvégezzuk a szar, nehez melot es szetmenjen a testunk oreg korunkra

'érzelmi szinten sokkal stabilabbak vagytok, "

Inkabb azt modanam hogy allandoan kanosak vagyunk a sok kielégítetlen vágytól

"nincs akkora rivalizálás férfi-férfi között, mint nő-nő között. "

Jaj dehogy nincs ha egy f**sszopo kocsog a fonok es direkt akadalyoz a fejlodesbe. Es meg a munkatarsak is kibeszélik egymast aztan meg egymas arcába vigyorognak

"Mi ellenségeskedünk egymással, ti meg olyanok vagytok, mint a testvérek."

Nehogy azt hidd. Rivalizalas, kibeszeles mindenhol van

jún. 18. 06:44
 22/66 anonim ***** válasza:
19%

Nonek is csak akkor jo lenni ha fullos no vagy bomba testtel kemeny csocsokkel

Ha kover vagy, tul vekony vagy es nem vagy szep, akkor nonek lenni se jo

jún. 18. 06:50
 23/66 anonim ***** válasza:
68%

Ebben mondjuk van valami.

Ha jó a genetikád, jók a testi adottságaid, az 90%-os siker mindenben.

Ha csinos, szép arcú, szemrevaló nő vagy, illetve jó testalkatú, izmos, sármos arcú, jó megjelenésű férfi vagy, akkor ez mindenképp előny.

Akár munkahely tekintetében, társkeresés ügyben, mindenben.

Egy szemrevaló nővel pl egész másképp beszél a hentes, az eladó, az ügyintéző, mindenki.

Ezt tapasztalom a piacon, a boltban, mindenhol.

Ha viszont nem vagy TOP kategória, akár férfi vagy akár nő, akkor mindenképp nagy hátrányban vagy.

Főleg manapság a társkeresésben, ahol nagyon fontos lett a külső.

Persze látok én ellenpéldát is. Látok nagyon molett nőt jóképű férfival, pocakos férfit csinos nővel.

Van ilyen is, de ehhez óriási szerencse kell.

Szinte minden a külsőről és a szerencséről szól.

Én pl úgy tettem fel magam társkereső oldalra, hogy nem titkoltam a lényeget.

Megírtam, hogy nem vagyok tökéletes, nem vagyok bady-bilder, és sajnos egy pici pocak is van 58 évesen, tehát nem vagyok TOP 10- es kategória.

Csak az írjon, akinek ez így megfelel.

Fölösleges titkolózni.

jún. 18. 10:03
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

Sok figyelmet kapsz bárhol is vagy, jobban törődnek veled mint egy ferfival, nők férfiak egyaránt jobban meghalgatnak, figyelnek.

Ha valami nem megy, gyenge vagy, nem néznek le és mondják hogy LÉGY férfi, ne picsogj. Hanem inkább meghallgatnak és megvigasztalnak.

Nem leszel semmi miatt lezbis, vagy b.zis. nem fognak akkor se leb.zni ha végig sétálsz kézen fogva egy lánnyal az utcán, és megcsókolod. Egy fiút már azért akasztanának mert hozzá ért véletlenül a haverja kezéhez. külső feléhez.

Nem leszel b.zi azért mert vannak érzelmeid.

Rengeteg ruhában tudsz válogatni, úgy sminkeled magad ahogy akarod.

Tudsz magamutogatóan is öltözni, kihívóan és kirívóan is. Fiúk nem tudnak így öltözni, ők vagy megsülnek a napon nyáron, vagy pedig félmeztelenre vetkőznek. Ami miatt jó eséllyel prolinak nézik. De lányként nyugodtan fel vehetsz egy haspólót és nem kell fél meztelen legyél. Nem fognak leb.zni, nem sülsz meg a napon.

Nem kell kezdeményezz pasiknál, csak válogatsz. Ha kezdényezel több esélyed van pozitív válaszra, mint egy fiúnak.

Nem kell kigyúrd magad hogy jól nézzél ki, elég hogy ne legyél elhízva. Nem baj ha puha lágy vagy.

Tudom ez nem annyira számít, de bármikor bárhol kapsz szexpartnert. nem úgy mint a fiúk.

Kevesebb az elvárás tőled, mint egy férfitól. sokkal kevesebb.

És biztosan van még sok amiben előnyben van egy lány, fiúval szemben, csak most nem jut több eszembe....:)

jún. 18. 10:38
 25/66 anonim ***** válasza:
70%

24.

Biztosan van még, de ez bőven elég. Bőségesen.

Mind igaz is amit leírtál.

Talán még egy dolog ami eléggé fontos.

A haj. A frizura.

Ez még egy hatalmas fegyver a nőknél. A frizura és a smink.

Egy nő 70-80%-ot tud magán javítani, fiatalítani ezzel.

A nőt senki nem bántja, ha 50 plusszosan festi a haját. Sőt. Szinte kötelező.

Egy férfi mit tud tenni haj ügyileg 50 plusszosan ?? Semmit. Ha parókát hord, megszólják. Ha festi, megszólják. Ha elől elmegy a haja, az probléna. Ha pepit hord, megszóljàk.

Akkor mi lenne a jó. ???

Sajnos 50 fölött már ritkul a haj, és őszülünk. Ez sajnos majdnem minden nőnek problémája. Egyszerűen őrület. Ez természetes folyamat, mégis óriási hátrány.

Én most vettem egy férfiaknak való hajfestéket, de nem tudom, hogy belevágjak e.

Sok a kérdés. Jó lessz e, jól áll e, stb.

Megfogja e növelni az esélyeimet a nőknél. ??

Ez a legfontosabb, mert ez lenne a lényeg.

De van ennél talán jobb.

Teljesen kopaszra levágni, aztán szalonban megterveznek egy nagyon jó frizurát, és eredeti hajból megcsinálják.

Teljesen eredeti, teljesen élethű.

Ez mondjuk kb 1.5 milió ft, de megéri.

Megéri de csak akkor, ha jobban rám irányul a nők tekintete, és sikerülne így egy párkapcsokat.

Csak ekkor éri meg, mert csak ez a fontos.

Fogalmam nincs, hogy mit is csináljak.

Az a baj, hogy a festéstől nem lessz sűrűbb, és így az nem igazi megoldás.

Nagyon tanácstalan vagyok.

Ti mit tudnátok tanácsolni ?? Főként nőként, mi erről a vélemeny.?? Én bármit bevállalnék, hogy szép férfi legyek.

jún. 18. 11:27
 26/66 anonim ***** válasza:
81%

Én nem vagyok nő, fiú vagyok, de ha nem látvanyosan ritka a bajad akkor szerintem inkább fesd be. Számomra a nőknél is lehangoló ha nem valódi a haja...

Bár lehet, ha a barátnőmnek így lenney elfogadnám és így is szeretném.

Az apámnak is őszül a haja, szakálla, próbáltam már neki mondani hogy fesse be. De mintha meg sem hallaná. Szerintem nem gondolja férfiasnak...... és ezért nem akarja. Bár mondjuk nem is annyira gáz az ősz haj férfin, de az apám mindig rövidre vágja inkább.

Az anyám mindig festi, a saját színére. Az apám még neki is említette már hogy hát minek festi mindig... Szintén az apám miatt "nem" festheti más színűre az anyám a haját. Kontroll mániás vagy pedig azt hiszi akkor kellene minden férfinak.

Pedig szerintem jó lenne ha az anyám nem mindig a saját fekete színére festené..

jún. 18. 11:35
 27/66 anonim ***** válasza:
77%

26.

Köszi a vélemény fiúcska.

Teljesen igazad van.

A nőknél pl a fekete haj 10 évet öregít, a szőke vagy világos, az meg 10 évet fiatalít.

Én jó magam tekintetében én is inkább a festésen gondolkodom.

Egy kifejezetten férfiaknak való festéket vettem, könnyű a kezelése.

A szin árnyalatot kell jól eltalálni, hogy közel legyen a valamikori etedetihez.

A paróka vicces, főleg ha a szinházban, az utcán, vagy éppen egy hevesebb szex közben esik le a fejedről. 🤫😒

Köszi a véleményt fiúcska.

jún. 18. 12:06
 28/66 anonim ***** válasza:
76%

Paroka alá beleizzad a fej

Amugy a nok is irigykednek egymasra ha az egyik jobban nez ki mint a masik

jún. 18. 12:28
 29/66 anonim válasza:
67%
Azért jó nőnek lenni, mert minden,ami érdekel egy kamaszt, egy 60 évest..az ugyanaz.
jún. 19. 20:03
 30/66 VZ2 ***** válasza:
100%

Ezeket senki nem kérte. Ez a ti egymás elleni versenyetekben az egymásra licitálás miatt lett így, annak az eredménye:

"nem kell 0-24-ben szépnek lennetek, nem kell magassarkút hordanotok, ha kiöltöztök"

Lehet, h rád ez nem igaz, de talán nem kellene össze-vissza kefélni (utána meg nem is tudni, hogy éppen kivel járok):

"érzelmi szinten sokkal stabilabbak vagytok"

Itt igazolod az első megjegyzésem, pedig ezt most olvasom, nem olvastam el előre:

"nincs akkora rivalizálás férfi-férfi között, mint nő-nő között."

(Ezt mi kértük, miattunk van?)

Egy pszichológus vagy csoportterápia igazán rendberakhatná ezt az ennyire torz valóság érzékelésed:

"Mi ellenségeskedünk egymással, ti meg olyanok vagytok, mint a testvérek."

"Ez csak pár példa, még folytathatom, ha kell..."

Folytasd, ha nincs más segítség, akkor itt rakunk helyre kivéve téged a negatív álomvilágodból.

jún. 21. 02:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!