Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha lelki sérült...

Mit tegyek, ha lelki sérült vagyok? Lehet, hogy semmi szeretet nincs bennem?

Figyelt kérdés
Nagyon sok bántást, szidást kaptam életem során. Emiatt azt érzem, hogy lelkileg üres vagyok. Szeretném magamhoz közel engedni az embereket. Csak rengeteg bántást kaptam életemben és azt érzem értéktelen vagyok. Bárcsak újra tudnék szeretni, de azt érzem, a szívem sebzett. Pedig tényleg nagy szívem lenne.. Nem akarok nyafogni se, mert tudom, hogy azzal csak elüldözném az embereket. Szeretném az embereknek a legjobb formámat mutatni. Bárcsak tudnék adni az embereknek...

jún. 11. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? Hány éves és hol élsz? Város, falu? Családod van? Velük milyen a viszonyod? Ők hogy viszonyulnak egymáshoz?
júl. 11. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!