Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, ha lelki sérült...

Mit tegyek, ha lelki sérült vagyok? Lehet, hogy semmi szeretet nincs bennem?

Figyelt kérdés
Nagyon sok bántást, szidást kaptam életem során. Emiatt azt érzem, hogy lelkileg üres vagyok. Szeretném magamhoz közel engedni az embereket. Csak rengeteg bántást kaptam életemben és azt érzem értéktelen vagyok. Bárcsak újra tudnék szeretni, de azt érzem, a szívem sebzett. Pedig tényleg nagy szívem lenne.. Nem akarok nyafogni se, mert tudom, hogy azzal csak elüldözném az embereket. Szeretném az embereknek a legjobb formámat mutatni. Bárcsak tudnék adni az embereknek...

jún. 11. 21:38
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szeretném azt hinni, hogy jó ember vagyok. Kedves vagyok és jószívű. Csak kicsit szerencsétlen... De sosem akartam rosszat senkinek.
jún. 11. 21:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Én tudok szeretni. Bárcsak megoszthatnám ezt valakivel.
jún. 11. 21:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Amit tehetsz:

- Ha van valamilyen hobbid, eljársz ilyen klubba, és keresed a hasonló érdeklődésű emberek társaságát.

- HA adni akarsz az embereknek, vállalj önkéntes munkát, ahol kapcsolatba kerülhetsz, és egyben segíteni is tudsz. Ez lehet állatmenhelytől kezdve, bármilyen adományozáson kersesztül, akár valami ételosztó önkéntes munka is.

Így olyan közegbe kerülsz, ahol nemcsak te segítesz, de rajtad is segítenek, és te is önmagad számára. A bántásokat meg el kell felejteni, túl kell lépni rajtuk, mert amíg ezen rágódsz, sosem fogsz kikerülni a hatásuk alól. Tudom, tapasztalat, mert én már végig jártam egy hasonló utat, mint amilyenen te most jársz.

jún. 11. 21:49
 4/11 anonim ***** válasza:
23%
Pszichológus. Komolyan. Ő ad annyi elfogadást, hogy után a ne érezd azt, hogy üres vagy, hanem lesz miből adni.
jún. 11. 21:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Nyilván ezt a nyafogást élőben nem adnám elő senkinek, mert csak elriasztanám. Itt anonim vagyok, azért írom le. Csak rossz volt az életem. Amiről szintén nem szívesen beszélek személyesen. Nem érdemeltem meg a sok rosszat, szidalmat. De ettől függetlenül nagy szívem van. És nagyon hűséges vagyok, akit egyszer megkedveltem, az örökre a szívemben marad! Nem akarok lehozni senkit se az életről.
jún. 11. 21:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Szeretném, hogy a jó oldalamat lássák az emberek. Szerethető vagyok, csak labilis és felelőtlen..
jún. 11. 21:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Élőben ezt sosem mutatom ki. Szeretném, hogy jól érezzék magukat az emberek a környezetemben. A barátaim nagyon fontosak nekem. Hűséges vagyok nagyon.
jún. 11. 21:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Szeretném, hogy az embereknek jókedve legyen a társaságomban. Örömöt okozni stb...
jún. 11. 22:00
 9/11 A kérdező kommentje:
A legnagyobb dilemmám magammal kapcsolatban az, hogy jó ember vagyok-e.. Mert sokszor elbizonytalanodom...
jún. 11. 22:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Onismeret, mely meditacio
jún. 12. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!