Céltalanságot érzek, nem haladok egyről a kettőre. Mi a megoldás?
30 éves férfi vagyok. 18 évesen elköltöztem otthonról, először egyedül, majd párban, majd ismét egyedül laktam albérletben. 22 évesen költöztem a volt feleségemmel össze, az ő szüleihez. Sajnos nem sajnos, elváltunk, kb 6 hónapja költöztem ismét albérletbe. 12 éve van munkám, ugyanazon a helyen dolgozom, a fizetésem 450 ezer forint havonta. Ebből fizetek albérletet és rezsit, számlákat. Mindennel együtt a havi kiadásom étel nélkül 150.000 Ft. Erre jön az üzemanyag, élelmiszer, tisztalkodoszer és hasonlók így maradna nagyjából 100-150 ezer forintom. Maradna, de visszaszoktam a cigire, így semmim sem marad. Azonban a 150.000 Ft is karcsú egy jobb életet kezdeni.
A problémám az, hogy egyszerűen azt érzem, hogy sosem lesz normális életem. Nem lesz házam, lakásom sosem. Nem lesz saját semmim. Zavar, hogy telnek az éveim és egyszerűen úgy érzem megrekedtem. A volt feleségemmel sokat utaztunk, volt is félre tett pénzünk, de még ketten sem tudtunk egy házra osszekaparni. Egyedül gyakorlatilag azt érzem, az egész életem egy mókuskerék. Pedig ez a fizetés, nem tűnik kevésnek átlagban. Egyébként agglomerációban élek. Nincs szakmám, a hely ahol dolgozom nem követeli meg. Hitelt nem akarok felvenni, főleg így egyedül. Sokszor azt számolom, hogy 10 év alatt is csak 7-8 milliom lesz, és akkor SEMMIRE ! nem költök, csak kaja és lakhatás..
Barátaim sincsenek, teljesen remete jellem vagyok. Akik barátaim voltak, mind a feleségem által ismertem. Ez is zavar, hogy mások meg jönnek mennek, nagy fiú csapatok, én pedig csak dolgozom, hogy legyek...
Nyilván új életet kellene kezdeni de otthon ez nem megy.
Nyakamba venném a nagyvilágot.Elmennék külföldre dolgozni abból lenne pénz lakásra meg utazgatni,csak hogy ne a fejed dugd a homokba.
Az a cigi tema durva, ha 150-et kolteszra, akkor napi 2 dobozzal szivsz. Ne aggodj, igy nem lesz hosszu.
Ha meg felretennel, de szamoljunk csak havi 100-zal, az 1,2 milla per ev, szoval a matekod se jo nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!