(Lányok) Mivel lehet levenni titeket a lábatokról?
Szerintem elég kimerítő és konkrét "normális" választ adtam :DD
Vagy az a baj, hogy nem azt írtam hogy milyen márkájú kocsival, és ez nem passzolt az elméletbe?
Először csak a kérdést láttam, és arra írtam, aztán végigolvastam a többit, és rájöttem, hogy egyszer már belebotlottam ezekbe a szövegeidbe egy másik kérdésnél.
És szernitem te nagyon túlegyszerűsíted a dolgot - de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy rosszul egyszerűsíted. Persze a Te véleményed, olyanra formálod, amilyenre akarod, csak szerintem sokkal jobban jár az ember, ha próbálja közelíteni a véleményét a valósághoz, de tényleg Te tudod ;)
ma 00:11 Igazad van!
Én is minél jobban szerettem a belső alapján a volt barátomat, annál szebbnek tünt, és végül Ő volt számomra a legszebb.
Nem hiába a mondás: minél jobban szeretünk valakit(belső alapján) annál szebbnek látszik :)))
és ez milyen igaz.Tőled szebben nem lehet megfogalmazni 00:11-es mert teljesen azt irtad amire én is gondoltam.
Egy szemét pasival könnyű járni, hiszen könnyű vele szakítani, nem kell attól félni, hogy tönkremegy a kapcsolatban.
Magabiztos és kezdeményez. Ez a két dolog rövidtávon fontosabb egy nő számára, mint a "rendesség", ami csak hosszútávon kerül előtérbe. Egy nő amint meglát, besorol a disznó v. a lúzer kategóriába. A disznóból ki lehet kerülni, és bekerülni a potenciális partnerek körébe (ha bizonyítod, hogy van emberi oldalad is, férfias defektjeid mellett), a lúzerből viszont az életbe nem kerülsz át sehova, max. a lelki szemetesládák (férfi barátok) pöcegödrébe.
Bocsánat minden nőtől, aki zokon vette a fenti sorokat, de én így gondolom.
Nem, ez teljesen helytálló megállapítás.
Az, hogy magabiztos legyél, és kezdeményezzél, valóban alapfeltétel a legtöbb nőnél.
Egyrészt, mert ezt olyan "férfias" dolognak tartjuk, tehát szimplán önmagában ez egy nagyon vonzó tulajdonság számunkra.
Másrészt, mert a fiúknál a "bevállalnám egy körre" léc elég alacsonyan szokott lenni, így aztán ha mi kezdeményeznénk és visszautasítanának, azt inkább szex _után_ közlik, mint előtte... ennek pedig én például nem szívesen tenném ki magam, de a többi "rendes" lányok sem, akiket ismerek. Inkább ha lehet, csak azokból próbálok választani, akik legalább annyi minimális érdeklődésről tanúbizonyságot tettek már, hogy kezdeményeztek nálam.
Amit utána írtál, az elég érdekes, ezek szerint eredetileg egy pasi sem tűnik a nők szemében szimpatikusnak :DDDD azért ez így kicsit ... hátööö... nem teljesen fedi a valóságot...
Hmm... Miért kérdezel ilyet, ha a véleményeddel ellentétes válaszokat nem fontolod meg? Mintha volna itt egy kis ambivalencia: van egy mély és rögzült meggyőződésed, amiről érzed, hogy nem fedi a valóságot (ha hinnéd, hogy igaz lenne, nyilván nem kérdeznél rá), mégis minden választ görcsösen elutasítasz :S Mire jó ez neked?
Több száz lánnyal tanulok egy szakon, és akikkel jóban vagyok, azok rendre nyafognak, hogy csak olyan férfiak próbálkoznak náluk, akikre illik a leírásod. Hogy miért nem kellenek nekik a kedvesebb pasik? Kellenek nekik, jobban, mint hinnéd -.- .
És hogy miért nincs nekik? Talán mert a "kedves" pasik nem kezdeményeznek egyáltalán? :P Egy tök ismeretlen nővel is jól el lehet dumálni. Ha megnevetteted, az még jobb, még nem találkoztam olyan nővel, aki nem szeretett nevetni. Ha kedves vagy, akkor az ki fog derülni. Ha megvisel téged az elutasítás, és magadat inkább avval véded, hogy ilyen elméleteket gyártasz, akkor első körben magadon érdemes dolgoznod, és ahhoz az egyik út az, ha esetleg megkéred az előbb kommentelőket, hogy fejtsék ki, mire gondolnak, mert sokat segíthetnének vele neked.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!