(Lányok) Mivel lehet levenni titeket a lábatokról?
Attól függ melyik korosztály. Tizenéves? Vagy huszonéves?
A humort mindenki szereti... Pl mondj egy ilyet a kiszemeltnek:
"Olyan ékszer lábaid vannak! Olyan nyakbavalóak...)
ma 13:41 veled értek egyet.
Én is felvállaltam a volt páromat a múltjával együtt,és hiszitek vagy sem mindennél jobban szerettem.
Ő mindezt tudta is, és most szenvedünk (legalábbis én biztos),mert nem lehetünk együtt.Messze voltunk és nem tudtuk megoldani hogy együtt legyünk( az anyagiak miatt), de szerettük egymást pénz nélkül is.
Nagy általános életbölcsességet nem tudok mondani, engem elég ritkán vesznek le a lábamról... de például attól mindig teljesen megvesztem, amikor a párom ilyen "leleményes szófordulatokat" használt, meg mindig mindent elnevezett valahogy, kb mint a kisgyerekek... nem ilyen ungyulibungyuli stílusban, hanem inkább nagyon váratlan asszociációkkal... mindegy úgysem tudom így elmagyarázni, ezt nem hiszem, hogy tanulni lehet :D
egy idő múlva ő is rájött, hogy egy kis infanitliskedéssel bármikor kaphat egy tetszőleges méretű, tetszőleges célra továbbfejlelszthető ölelést a nyakába, előbb - utóbb úgy is észreveszem és nem tudok ellenállni neki :DD
Jaaa de tudom mi az ami bárkinél bármikor bejön: amikor látom ahogy egy pasi "belefeledkezik" egy kisgyerekbe... játszik vele, cukkolja vagy bármi olyat művel, amit szemmel láthatóan mindketten élveznek.
És a királyfis hosszú haj, tudom, LOL, de ez van :)
25
óóó, látom már, te vagy a "pénzes vagy rendes pasik" kérdésgazda...
Mondd, neked ez valami örömet okoz, hogy ezt hajtogatod?
Arra esetleg nem gondoltál, hogy vannak szép számban olyan tulajdonságok, amik egyaránt bejönnek csajozásban és pénzkeresésben is...?
Lehet, hogy neked a pénz tűnik fel, mert az látványos és egyértelműen megállapítható, de én a helyedben nem lovalnám ennyire bele magam ebbe az ideológiába, hanem megpróbálnék hátralépni egyet és kicsit... racionálisabban nézni a dolgot.
Ajánlom Richard Dawkins könyvét a témáról, már nem emléxem de valami bizarr címe van, vagy olyasmi hogy az emberi faj szexuális viselkedése, vagy olyasmi, hogy a legfurább szexuális viselkedésű állat (nem, nem is, ez utóbbi a bevezetőjének az alapgondolata - akkor az első lesz mégiscsak).
Mond neked amúgy valamit az a szó, hogy "koreláció"?
peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!