Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » (Lányok) Mivel lehet levenni...

(Lányok) Mivel lehet levenni titeket a lábatokról?

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 12:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
50%

Attól függ melyik korosztály. Tizenéves? Vagy huszonéves?

A humort mindenki szereti... Pl mondj egy ilyet a kiszemeltnek:

"Olyan ékszer lábaid vannak! Olyan nyakbavalóak...)

2010. okt. 29. 12:49
 2/28 A kérdező kommentje:
A nők kizárólag a keményebb férfiakat szeretik. Meg kell mutatni, hogy mit tudsz és a bunyózni tudás ott létfontosságú. Képzeld el taperolja valaki a csajodat azt le kell rendezned egy gyorsított boxmeccsel de ott még nyerned is kell. A másik, hogy mutasd meg a bérpapírod mert különben el sem hiszik, hogy jó anyagi helyzetben vagy. A harmadik, hogy legyen autód és nem lakásod mert az a nőket nem érdekli. És ezen felül, mindig keresned kell a bunyót, mert folyamatosan kell bizonyítani a csajodnak, hogy ő biztonságban van melletted. Jah és minden csapatban akár munkahelyen te legyél a vezető. Sok minden akad még ami keménységgel kapcsolatos de nem jut eszembe. Na ennyi, remélem nem vettem el a kedved.
2010. okt. 29. 12:52
 3/28 anonim ***** válasza:
95%
Hát nem tudom... Lehet eddíg rossz tapasztalataid voltak, de ez így nem teeljesen igaz...
2010. okt. 29. 12:59
 4/28 anonim ***** válasza:
kérdező kommentjének a 90% baromság...a nők nemszeretik a bunyót és nem feltétlenül a vagyonra hajtanak..
2010. okt. 29. 13:00
 5/28 A kérdező kommentje:
A nők meg SOSE fogják beismerni h a pénz a lényeg nekik, mert ők sem így élik meg a dolgot, hanem h "Vonzó" a pasi mivel sok potelnciált és lehetőséget látna benne (valojában a pénze/státusza miatt)
2010. okt. 29. 13:03
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, én a páromat felvállaltam a több milliós hitelével együtt... (nekem nem volt) Együtt élünk, és közösen törlesztjük az egyéb kiadásokon kívül... Vannak a pénznél fontosabb dolgok, például hogy ne legyen egy tipikus bunkó! Ennyi...
2010. okt. 29. 13:41
 7/28 anonim válasza:

ma 13:41 veled értek egyet.

Én is felvállaltam a volt páromat a múltjával együtt,és hiszitek vagy sem mindennél jobban szerettem.

Ő mindezt tudta is, és most szenvedünk (legalábbis én biztos),mert nem lehetünk együtt.Messze voltunk és nem tudtuk megoldani hogy együtt legyünk( az anyagiak miatt), de szerettük egymást pénz nélkül is.

2010. okt. 29. 18:20
 8/28 anonim ***** válasza:

Nagy általános életbölcsességet nem tudok mondani, engem elég ritkán vesznek le a lábamról... de például attól mindig teljesen megvesztem, amikor a párom ilyen "leleményes szófordulatokat" használt, meg mindig mindent elnevezett valahogy, kb mint a kisgyerekek... nem ilyen ungyulibungyuli stílusban, hanem inkább nagyon váratlan asszociációkkal... mindegy úgysem tudom így elmagyarázni, ezt nem hiszem, hogy tanulni lehet :D

egy idő múlva ő is rájött, hogy egy kis infanitliskedéssel bármikor kaphat egy tetszőleges méretű, tetszőleges célra továbbfejlelszthető ölelést a nyakába, előbb - utóbb úgy is észreveszem és nem tudok ellenállni neki :DD

Jaaa de tudom mi az ami bárkinél bármikor bejön: amikor látom ahogy egy pasi "belefeledkezik" egy kisgyerekbe... játszik vele, cukkolja vagy bármi olyat művel, amit szemmel láthatóan mindketten élveznek.

És a királyfis hosszú haj, tudom, LOL, de ez van :)

25

2010. okt. 30. 02:02
 9/28 anonim ***** válasza:

óóó, látom már, te vagy a "pénzes vagy rendes pasik" kérdésgazda...

Mondd, neked ez valami örömet okoz, hogy ezt hajtogatod?

Arra esetleg nem gondoltál, hogy vannak szép számban olyan tulajdonságok, amik egyaránt bejönnek csajozásban és pénzkeresésben is...?

Lehet, hogy neked a pénz tűnik fel, mert az látványos és egyértelműen megállapítható, de én a helyedben nem lovalnám ennyire bele magam ebbe az ideológiába, hanem megpróbálnék hátralépni egyet és kicsit... racionálisabban nézni a dolgot.

Ajánlom Richard Dawkins könyvét a témáról, már nem emléxem de valami bizarr címe van, vagy olyasmi hogy az emberi faj szexuális viselkedése, vagy olyasmi, hogy a legfurább szexuális viselkedésű állat (nem, nem is, ez utóbbi a bevezetőjének az alapgondolata - akkor az első lesz mégiscsak).

Mond neked amúgy valamit az a szó, hogy "koreláció"?

peace

2010. okt. 30. 02:09
 10/28 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok!
2010. okt. 30. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!