Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az gáz, ha belezúgtam a...

Az gáz, ha belezúgtam a hangszertanáromba?

Figyelt kérdés

Konziban vagyok, és eddig nem vettem komolyan a hangszeremet. Viszont 1 vagy 2 hónapja elkezdtem gyakorolni napi 5 órákat. Meg akartam neki felelni. Először nem gondoltam bele semmit, de egyszer csak leesett, amikor éppen a facebookját stalkoltam le(szoktam néha). Ez kb 1 hete esett le. Azóta megpróbálom ezt a feljődést tudatosan fenntalrani. Ez aféle motiváció lett számomra. Nagyon félek, hogy ha nem vagyok elég jó, akkor csalódást okozok neki. Minden főtárgyamat úgy várom, mintha a szülinapom lenne. Úgysem lesz belőle semmi, de attól még fantáziálok vele elég sokat. Ez egy jó motiváció, vagy engedjem el?

(Remélem ő ezt nem olvassa.....)

2024. máj. 4. 17:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%

Ha előtte nem megy akkor írjál rá vagy szerezd meg valahogy a telefonszámát.

Vagy egy titkos emailen írj az iskolának, hogy kéne valamelyik tanárnak a telefonszáma mert elég sürgős lenne csak annyi , hogy rejtsd el az ip címedet ne tudjanak még véletlenül se beazonosítani hogy ki vagy vagy pedig menj el egy könyvtárba és ott regisztrálj névtelenül egy email kiszolgálóra majd ott írj neki 😁 aztán próbáld úgy csinálni, hogy senki se lássa

2024. jún. 22. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!