Szerintetek hülyén viselkedem?
Az osztályomban van pár "személy" aki nagy arcnak hiszi magát, természetesen fiúkról van szó, és mindig úgy beszélnek ahogy nekik kedvük van. Sokszor viszont már idegesítő amit mondanak és főleg, ha már belém is kötnek, mert ha én tenném ugyanezt akkor vérig lennének sértve és lehordanának a földig. Szóval úgy gondolom, hogy nekik sincs joguk nekem beszólni ,ezért amikor mégis megteszik akkor én is kommentálok nekik. Szerintetek milyen a viselkedésem ? Tudom, hogy most azt mondanátok, hogy nem kéne lealacsonyodjak a szintükre, de az se megoldás, ha csak hallgatok, mint nyuszi a fűben, főleg mikor az egész osztály előtt beszólnak nekem
Vagy mi a véleményetek ? 16/L
Ha komolyan gondoltad akkor köszönöm
Még várok válaszokat !
Hát nem a kinézetem miatt
Egy mondatért, egy mozdulatért, mindenből viccet tudnak csinálni. Csak sokszor már nálam is betelik a pohár és nem tartom jogosnak, hogy olyanok beszólásait hallgassam akik ráadásul semmivel sem jobbak nálam és pláne mikor az egész osztály előtt próbálnak megszégyeníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!