Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek hülyén viselkedem?

Szerintetek hülyén viselkedem?

Figyelt kérdés

Az osztályomban van pár "személy" aki nagy arcnak hiszi magát, természetesen fiúkról van szó, és mindig úgy beszélnek ahogy nekik kedvük van. Sokszor viszont már idegesítő amit mondanak és főleg, ha már belém is kötnek, mert ha én tenném ugyanezt akkor vérig lennének sértve és lehordanának a földig. Szóval úgy gondolom, hogy nekik sincs joguk nekem beszólni ,ezért amikor mégis megteszik akkor én is kommentálok nekik. Szerintetek milyen a viselkedésem ? Tudom, hogy most azt mondanátok, hogy nem kéne lealacsonyodjak a szintükre, de az se megoldás, ha csak hallgatok, mint nyuszi a fűben, főleg mikor az egész osztály előtt beszólnak nekem

Vagy mi a véleményetek ? 16/L

2010. okt. 27. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
ne is lapulj mint nyuszi a fűben (ezen mosolyogtam) mert ha nem vágsz vissza akkor azért is b.sztatni fognak mert tudják hogy úgyse szólsz vissza.. mutasd meg nekik h ki a főnök :D
2010. okt. 27. 16:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha komolyan gondoltad akkor köszönöm

Még várok válaszokat !

2010. okt. 27. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
persze hogy komolyan gondoltam :) én sem tenném másképp. egyébként meg mivel kötnek beléd?
2010. okt. 27. 16:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát nem a kinézetem miatt

Egy mondatért, egy mozdulatért, mindenből viccet tudnak csinálni. Csak sokszor már nálam is betelik a pohár és nem tartom jogosnak, hogy olyanok beszólásait hallgassam akik ráadásul semmivel sem jobbak nálam és pláne mikor az egész osztály előtt próbálnak megszégyeníteni.

2010. okt. 27. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is visszaszólogattam, de aztán lenyugodtan és nem érdekelt, innentől kezdve nem is igazán piszkáltak és anno engem se a kinézetem miatt szóltak be. Volt egy olyan hogy megdörzsöltem az orromat ( ezt nem tudom jobban leírni de ugy érted miröl beszélek:D ) és már azzal jöttek h túrom az orrom meg fikázok stb. Egyszer visszaszóltam h "akadjál már le rólam, .. most te komolyan viccesnek érzed magad? röhejes vagy. " utána persze h jaaaj mitszólogatok be.. tipikus visszaszólások mikor nem tudnak beszólni. De hagyjad őket. Majd csak leszállnak rólad. 16/L
2010. okt. 27. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!