Mit tegyek, nem nagyon furcsán viselkedem mostanában?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Régen mindig mosolyogtam,segitőkész voltam,most meg idegbeteg lettem.Mindenért üvöltök,felkapom a vizet.Pl mondok valakinek vmit és visszakérdez akkor már üvöltök meg mindenért.Nem birom már,nem vagyok gonosz,de nem tudok rajta változtatni : (2011. jún. 8. 15:49
1/11 anonim válasza:
válasz a zenében ==>Road : Aki szabad
" Maradj ember,
Őszinte tiszta fejjel,
Tanulj meg élni,
Adni is, nem csak kérni,
Így leszel halhatatlan. "
F/24
2/11 napietus válasza:
dehogy nem tudsz. akarat és önuralom kérdése.
5/11 A kérdező kommentje:
nem most érettségizem.Nem cigizem,nem iszom alkoholt.Már rosszul vagyok magamtól :S
2011. jún. 8. 16:00
6/11 anonim válasza:
barátnőm is ilyen, most lesz 15 éves, de Ő nem igen veszi észre hogy valakit az üvöltésével megbánt.. Van hogy én is vissza kérdezem hogy "mit mondtál?" erre Ő "semmit, süket" Szóval a te közeledben sem szívesen lennék, nem igen tudom megérteni az ilyen embereket, főleg ha valaki észre sem veszi magát. Te azért észre veszed magad
8/11 anonim válasza:
Ez nekem akkor szokott lenni, mikor minden összegyűl... Nekem akkor lett elegem, mikor meguntam, hogy mindig kritizálnak és lehülyéznek én meg sosem mondtam semmit csak hagytam magam. Meg amikor a szabadságomat korlátozták.
9/11 anonim válasza:
PMS? Amúgy én is voltam így időnként, de aztán benőtt a fejem lágya. :)
10/11 anonim válasza:
velem dettó ugyan ez volt! hazajöttem a suliból, anyám kérdezett valamit, válaszoltam és ha tovább nyaggatott olyan ideggörcs kapott el, egy pillanat alatt föl tudott idegelni, beszóltam neki aztán 10 perc után megbántam
talán ér valami az iskolában ami feszülté tesz és ezt a feszültséget le kell vezetned valakin
nekem az segített hogy ne szóljak hülyeséget mikor elkap az idegbaj hogy valami viccesre próbáltam gondolni, na meg arra hogy milyen hülyének fogom gondolni magam ha már lenyugodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!