Ezeket hogyan valositsam meg? (lenn)
-Legyenek jo barataim.
-mindenki kedvesnek iteljen.
-amikor nem vagyok ott hianyoljanak.
- Mindeki aki ismer szeressen.
kb. ennyi
most uj suliban vagyok ezeket mind megtudnam valositani.. :(
dehogyan?? otletek ??
:(
bocsi a hibakert -siettem.. :)
(jah es : mindig magamat adom,de keptelen vagyok baratokats szerezni mint a velem egykoruak.. :( )
*Kerlek hogy ne idiota valaszokat irj,tudom hogy nem vagy idiota.. :)*
*koszi*
<33333
1) mindig mosolyogj
2) problémáidról ne beszélj csak a bizalmasodnak,de amíg ilyen nincs senkinek,és ne lássák rajtad hogy gondjaid vannak
3) a hangulatod soha ne befolyásolja hogy bánsz az emberekkel
4)ne fecsegj,ne beszélj sokat
5)mindig figyeld más mit mond és nem is kell rá mindig reagálni, mert ha később elmeséli valakinek a beszélgetést ne tudjon téged feketíteni mit mondtál
6)van egy ilyen mondás is:ne láss, ne halj, ne beszélj
7)legyél figyelmes mindenkihez
8)tanulj
9)legyél ápolt
10)jó modorú
Egyenlőre ennyi.Én is gondolkodtam anno ezen és ezekre jutottam.Persze baromi nehéz véghez is vinni tudom, nekem nem is sikerült mert az embernek van egy alaptermészete és abból elég nagy önfegyelem kell hogy kitudjon bújni valaki.de azért sok sikert!
Az hogy mindenki szeret sajnos nem jár együtt a˝jó barátaim vannak˝ dologgal. Mert hogy szeressenek, törődnöd kell sok emberrel, sokat beszélgetni velük, így nagyon jó barátokra szert nem tudsz tenni, csak jobb haverokra.
Ez csak olyan embernek sikerül, amit leírtál,aki alapjábavéve leszarja,hogy vannak-e legjobb barátai, ha mindenki szereti valamilyen szinten.
Ilyen vagyok én. Sok nagyon jó haverom van, legjobb barátom egy, de azt általánosban ismertem meg.A középsuliban mindenki szeret aki ismer, és bár jóba vagyok mindenkivel, a jobb barátaimra nincsen túl sok időm.
De olyan vagyok, hogy nem igazán érdekel ha hanyagolom őket, ha a cél,hogy jól érezzem magam, mert akárhova megyek röhögök az emberekkel,megfvalósul.
17
"Ne gondolkodj. Ha gondolkodtál, ne mondd el. Ha elmondtad, ne írd le. Ha leírtad, ne írd alá. Ha aláírtad, ne csodálkozz.." na EZ az amit felejts el.:D mindig vállald fel a véleményedet, akármit is gondolnak rólad.
Ha új társaságba kerültél, egy darabig a közös beszélgetések alatt csak figyelj. figyeld meg a többieket, ismerd meg őket. Aztán ha úgy érzed ismered őket akkor megszólalhatsz, és ha ügyes vagy, eltalálod a másik érdeklődését és kedvelni fog:P
persze humor is kell, ahhoz pedig agy, mert ha érted ami körülötted van, akkor össze tudod kötni azt a gondolataiddal, és megtalálhatod ebben az iróniát. ha megtalálod benne, akkor kimondhatod. és ezt körülbelül fél másodperc alatt kell levezetned, mert különben elavul a téma, kvázi nem lesz aktuális a poén:D Legyél kedves. Érdeklődj a másik iránt, ne mond azt hogy 'leszarlak'. mert az nem esik jól senkinek. és jó barátaid úgy lehetnek, hogy mindenkivel, vagy csak azokkal akiket érdemesnek tartasz rá, beszélgetsz külön, kettesben. mert akkor a bizalmasának fog érezni, és ő elmond neked mindent.. persze ehhez több idő kell:P remélem érted, és segítettem valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!