Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ez az életforma vonz?...

Miért ez az életforma vonz? Nem tudom de nagyon megfog az hogy kigyurjam magam, kopasz, tetoválás, aranylánc, félnek és tiszteltnek az emberek pedig tudom hogy ez a rossz. De ez az egész gengszter dolog megfog kivülröl tudom Al Capone életét stb.

Figyelt kérdés

Többek között vonz az éjszaka,kaszinók,amerikába szeretnék menni a 70'-a 80'-s éveket nagyon szeretem a Jazz-t Amerikai zenék,meg ez az élet.

Mitől van ?

2009. jan. 5. 04:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
nyugi teso,én értem miről beszélsz,deh ugylátom a többiek nem,velem akor kezdődött az egész amikor elkezdtem rappet halgatni egy 4-5éve,a klippekből láttam egy két dolgot,és ugy egyszerüen nekem is megteccet ez az egész,te nem rapper v véletlenül?am meg ez hülyeség h sok pénze van és legálisan és nincs kigyurva...joh legyen sok pénze és?utcán akárki leütheti,ellenben ha már nagydarav kopasz v akor nem találnak be annyianés ami enél is fontosab az h a kerületben v az adott helyen tiszteletett kapsz és mindenki tudja h kivagy akor se fog senki odalépni,és az sokkal job lesz,kezdetben énse így gondolkoztam deh ma már naon sokat vok az utcán és másh gondolkozom és így sikerült már elég nagy tiszteletet kivívnom enyih teso!!
2009. ápr. 6. 19:54
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Kigyúrd magad, aranylánc, tetoválás, gengszterélet...eheheh....én is szeretem a GTA-t, és megfogott már a gengszterélet gondolata, de hidd el, hogy baromi rosszul járnál. Nem jó érzés hazasántikálni egy rivális banda lövedékével a fejedben. Lehetsz félelmetes, de ismered a mondást, mindig van egy nagyobb hal...
2010. jan. 5. 02:35
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Sokat látsz rajköcsög cigányokat...

1: Al Capone-->tetoválás, fuxok, hogy függnek össze?

2: Al Capone nem a 70-80as éves gengsztere volt

3: Ma már nem léteznek gengszterek.

4: Én szívesen lennék gengszter, hogy elmegyek Amerikába és nagy pénzeket Magyarországra fordítani, de nem a politikusok zsebébe, hanem autópályák stb...

Nem hazafiatlan lennék, és akkor is Magyar NS lennék, csak félnének tőlem többen is, és komolyan vennék, hogy nem érdemes velem cicázni...

2010. jan. 16. 15:36
 14/16 anonim válasza:
52%

Ne halgass rájuk.

Gengszterek ma is léteznek,Csak nem lehet őket észrevenni mert beleolvadnak a mindennapi életbe.A tetteiket pedig nem rivaldafényben végzik az túl feltünő lenne és amugyképpis

akkor semmit nem érne az egész la maffia.Nincs azzal.l baj hogy valakit érdekel a maffia,mert akár hiszitek akár nem,tiszteletett nem lehet szerezni sehogy ,csak a

maffia tudja ezt megadni neked.Ne okoskodjatok már neki amikor ti frászt se tudtok az igazi életről,Amugyképpis ha ügyvédnek vagy politikusnak tanulnál 80% rá az egész hogy az utcán találnád magad,hogy a kukában matattsz ételért.

Tisztelni téged nem fognak úgy hogy becsületes vagy meg stb...csak ki fognak téged használni,és akkor szívod az egészett a becsületteddel meg a többivel....

Ha ez a világ téged vonz akkor használd ki az esélyt.Azzal meg ne törödj hogy rossz dolog-e vagy nem,a rablók sem foglalkoznak ezzel a dologgal,mert ők tudják hogy a világ előbb utóbb szétesik,gazdasági válság lesz,vízvilágválság,

stb....Nyugodtan használd ki a lehetőséget.Azoknak akik meg azt mondják hogy akkor miért nem jön egy gengszter oszt lő agyon

1.semmi haszon nincs belőle mert nagyobb valószinüséggel neked nincs meg az ami nekik kell.

2.hamarabb utolérik őket a nagy tömegben.

3.semmi értelme nem lenne az egész akciónak.

Ha keresztapa akarsz lenni vagy csak egy maffiózó akarsz használd ki a lehetőséget.Arra hogy megölnek az esély 30%

mivel a legtöbb maffia szövetségben áll egymással és segítik egymást a bajban(nézd meg a new york-i maffiát vagy a cosa nostrát.

2011. márc. 26. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Te úgyse lehetnél ilyen
2012. aug. 14. 03:47
 16/16 anonim válasza:
0%

Akkor most mondjam, hogy nekem is bejön? Főiskolás vagyok, van már felsőfokú szakmám, angol nyelvvizsgám és hamarosan diplomám is lesz. DE

Imádom a jó verdákat, a metált, a jó piákat (csak mértékkel) és a gengszteres/maffiás stílust. Lediplomázom, veszek egy Mercit, egy öltözet jó kis melegítőt, napcsemcsi már megvan, és nyomatom a metált. Nálam ez a szabadság kinyilatkoztatása lesz, hogy leszámoltam az addigi tanulós-iskolás életemmel, amit már nagyon rühelltem. Nem érdekel, ha mások megszólnak, irigykednek és cigányosnak tartanak majd. 3 autót vezettem eddig, az egyik egy Merci volt és a következő is az lesz. Folyamatosan kapom a döbbent arcokat, hogy MERCII??? De hiszen az nagy, drága, cigányos, gengszteres, undorító, nagyzolós, stb.. Na és? Ahány Mercist ismerek, mind elégedett és soha sem venne többé más verdát, valaki már a 3-at hajtja.

2013. máj. 25. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!